JAG KUNDE INTE RIKTIGT HÖRA VAD DU SA


PANIK. JAG BEHÖVER SOMMAR


Bloggar från mobilen

Är påväg och hämtar Viktor som varit i skolan. Mår mycket bättre nu, har dessutom städat hela rummet och byggt upp en klädstång jag fick av mamma och pappa igår. Blev förvånad och glad men jag måste ju ha ett ställe att hänga mina kläder jag sytt;)

SJUK

Tack för tipsen om skinnshortsen tjejer! Hur mår ni? Jag mår rätt dåligt idag, men det har dock bättrats men jag valde att stanna hemma. Bäst så. Viktor sov här i natt, hur mysigt som helst. Han kommer sen när han slutat med. I skolan har vi börjat göra mönster och mallar till kjolar. När vi gjort kjolar kommer vi börja med byxor. Vi har inte riktigt börjat sy, bara lärt oss maskinerna. Men tror vi kommer göra det på onsdag. Inte sådär jätte roliga kort men ni ser ju på ett ungefär.



HAHAHAHA

Fick reda på en sak som jag kommer skratta gott åt länge. jag tror jag dör.

H&M 179:-


SKINNSHORTS

Min syster har varit sjuk, Viktor har varit sjuk och jag har badat i en fontän. Det börjar visa sig, jag nyser hela tiden och har halsbränna. Men jag klagar inte, jag tycker om att vara sjuk. 

Har varit sugen på ett par skinnshorts, någon av er vet inte om man, i så fall vart. Kan fortfarande köpa?


'


HELG

Jag säger som Viktor :Min lördag försvinner när jag sover hos dig. Haha, Helgen går så jävla snabbt altså. Nollningen var skit rolig och lite värre denna gång. fyfan ALDRIG MER ÖL. Vi var med hv trä också, dom bjöd iallafall på lite sprit. Eller bjöd och bjöd, vi var tvungna att snurra 15 varv först. Vi hade ölbrännboll, blev äggade och körde lite allt möjligt. Gick till stan och var tvungan att sjunga och be till dom. Badade även i fontänen, det var nog det roligaste på hela kvällen!

Viktor blev oxå nollad så vi tog samma tåg hem och sov hemma hos mig. Jag tvingade Viktor att duscha och äta med mig först, så vi skulle piggna till lite. Galen kväll altså. saknar redan. Igår käkade vi på flöt och träffade olle en stund. Sen kollade vi på Ondskan och köpte lite godis. Har aldrig sovit så mysigt i hela mitt liv. Viktor åkte vid 3 idag och vi har inte gjort något speciellt förutom duschat.

Är asglad att Matilda tog lite kort också. Korten är bara från början, jag tror hon drog sen. Ska kolla om jag hittar korten som 3orna tog.






NOLLNING

Jag känner att vi kommer ha det så jävla kul ikväll, eller hur brudar?


vad gör jag med armen?


SKOLA

skola nu. Ikväll blir det nollning för både mig och viktor. Sen åker vi hem till mig.


HALSDUK

Viktor slutade 1 timma senare än mig idag så jag och Emmelina gick lite på stan. Hittade en halsduk på bikbok för endast 99:- tyckte faktist det var ett väldigt bra pris. Ska till Viktor imorgon med för lilla plutten är sjuk. Där fick ni dagens oxå!


<3


HOS VIKTOR

Sitter här i Viktors knä, vi lyssnar på lite musik och käkade donken nyss. Han spelade cod och hjälpte honom att döda fiender. Han vann hela tiden bara för att jag var här. lovar. Vi kollade oxå på en film som heter Sebbe, den var askonstig men det var mysigt.


viktors älskade v för vendetta mask

GRODA SOM ÄR MIN PRINS

Lyckades nu fixa det där med blogg.se HAHA ett stort jävla lol på mig. Nu åter går vi till normalt bloggande och slutar klaga på blogg.se när det inte var det. Jag har varit sjukt dålig på att ta outfits bilder och vanliga bilder. Jag ursäkta för det, ska börja med det.

Idag var det väldigt långtråkigt i skolan, pratade lite om i fredags lite kul. Fick reda på saker jag inte visste hade hänt. HAHA. Som sagt det var segt, hade matte,svenska & engelska. Vi ska komma igång och sy snart. Ska börja sy kjolar, ska bli kul. Skolan är faktist helt okey, fett kall bara. Sen suger det att gå upp klockan 6 fast det gör ju typ alla. På fredag är det nollning igen, typ ölbrännboll. Vi har funderat på att vara med, får ta det lite lugnt den här gången för ska åka hem ensam..


HEJ

Blogg.se krånglar fortfarande, kan inte ladda upp några bilder. Dagen har varit lång och fruktansvärt seg. kom på att jag har en läxa tills imorgon ups. Ska följa med Viktor hem imörra oxå. SUPER roligt inlägg. HEJ

DONKEN

Fyfan vilken seg dag! Viktor följde med mig hem från skolan, tur det. Dagens höjdpunkt som vi sa. Ska till han på onsdag. Har tjatat lite, för har bara varit hos han 1 gång. Nu ska jag till donken så puss! Är det något fel på blogg.se eller är det bara hos mig det dampar?

Super sweet

Första gången jag bloggar från iphonen. Ligger i sängen, extra ensamt när Viktor sovit här hela helgen. Ni vet säkert hur tomheten känns.

LOVELOVELOVE

Jag vill ge er inlägg, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi åkte till hemma kväll sen, träffade även bäbis där. Fan vad snabbt man kan sakna någon. Hyrde 5 filmer. Fast har bara kollat på en ; En shopaholics bekännelser. Har tidigare sätt den på bio, tycker den är rätt rolig faktist.

 Även om jag redan har gått en vecka i skolan så är jag faktist lite nervös till att komma tillbaka. Ska åka direkt bussen till Linköping nu, det värsta är att det blir as stressigt till skolan. Som tur är har jag Emmelina som till och med väntar på mig även om vi kommer försent.


MILEY CYRUS



Miley Cyrus – The Climb


SEG DAG.

Hej bloggläsare. Jag har inte så mycket att skriva om har mest myst, myst och myst. Fast nu har plutten åkt hem. Om en timma ungefär åker Madde, jag & Hanna och handlar godis och hyr film på hemmakväll. Imorgon är det skola igen.


NOLLNING

Gårdagen var grym. Tog tåget in vid 6 och mötte tjejerna, gick mot ljunkan och började bli nollade. Fyfan vad kul vi hade det. Emmelina blev äggad 2 ggr och vi visade rumporna för tåget. Typ vid 9 drog vi oss in till stan. Vi fick bland annat gå ner på knä typ 100 ggr så har skrapat upp knäna och vi sjöng bä bä vita lamm. Ungefär halv 10 fick vi dra och jag började leta efter Viktor. Vi tog halv 11 tåget och 11 bussen. Typ varken viktor eller jag minns nått från det så har inte så mycket mer att säga. Vaknade vid 11 och käkade frukost, gick och la oss igen. Gick upp vid 4, duschade och åkte ner till flöt. Sen dess har vi bara degat och överlevt dagen. Nu ska vi kolla på film.








ser inte ut som vi har så jätte roligt men bilderna är tagna i början.


lille


LADDAR

Kom nyss hem, måste fixa mig. Ska möta tjejerna i linköping kvar i 6 sen gå till ljunkan. bli nollad sen vet ifan.  Hinner inte blogga något idag. PUSS


-

Ska jag skratta eller gråta? Jag väljer nog att skratta den här gången.


HEJHÅ

Rix fm imorgon då. As kul trodde jag. Eller jag skulle vara med baby men sen så blev det bestämt att vi skulle nollas. Så ni kommer säkert se mig i min fina påsdräckt vi fick göra. Kommer dö. Fast endå kul. Men hade planerat att jag skulle va snögg men glöm nu aså. Hej hå. Viktor och jag har 2 veckor idag. älskar dig bubben.

SA JU ATT JAG SKULLE TA EN EGEN BILD HIHIH :D


NOLLNING

Idag har alla typ börjat snacka i klassen så det är inte den där pinsamma tystnaden. Vi blev även nollade och fick göra kläder av påsar och gå runt inne i skolan och sjunga. Sen gick vi ut och körde några "lekar". Dagen har varit rätt rolig faktist. På fredag ska vi bli nollade igen, synd att det krockar med rix fm bara.




SNABB. DAGENS


SKOLA

Min skoldag varade i ungefär 2 timmar, kan inte klaga. Det var helt okey faktist. Gick ner till stan efteråt och träffade madde och hanna, köpte en vit (transparent) skjorta som är eftertraktad. Dock är den 2 storlekar för stor men 99:- och den sista (förutom st 42.) var jag tvungen att köpa den. Fick även en lite genomskillnig tröja från monki av madde. Väntade på att Viktor slutade och så åkte vi hem till mig, mysmysmys. Imorgon börjar jag klockan 9, jippi.not. Ska leka med Viktor efter, längtar.


IPHONE

nu har jag oxå en. :)


SKOLA

Hej bloggläsare. Nu har jag precis fixat mig och sitter och äter frukost. Vi ska snart åka för jag börjar skolan idag. Så hoppas ni får en bra dag!


TREND TILL HÖSTEN



Nu vill jag inte vara tråkigt, men har vi inte sätt det där mycket förr?


MÅNDAG

Imorgon börjar skolan, jag erkänner att jag är fett nervös. Men jag tror faktist det kommer gå bra trotts allt. Mitt schema har kommit upp idag och det verkar helt okey, varken slappt eller jobbigt. Madde och Hanna skjussar in mig till skolan imorgon och innan dess ska jag kolla lite på stan om jag hittar nån tröja och kanske ett halsband.



GUMMISTÖVLAR

Om ni har följt min blogg vet ni säkert att jag velat ha HUNTER stövlar. Min plånbok är lite liten för det så jag ska nog köpa ett par vanliga i svarta. Eller kanske gröna.  De här tre är från DIN SKO och kostar 349:-

 

 


KÄNGOR

Jag har hittat mina höstskor. Dom passar även perfekt till sommar kläderna. Ikväll bar jag dom till shorts och skinnjacka. 500 kronor fattigare, men värt varenda öre.




MITT HJÄRTA I DIN HAND

Hej allihopa. Jag vet att jag har bloggat lite dåligt, har vart med viktor alla 10 dagar vi vart tillsammans hhih. Var även i Göteborg igår och vi var rätt trötta när vi kom hem för vi hade knappt sovit något natten innan. Vi steg upp vid runt 3 i morse, duschade och gick ner till flöt sen åkte vi på bio. Vi såg Lika barn leka bäst, tycker inte den var så där super bra men det var mysigt. Skolan börjar imorgon för vissa så vet inte riktigt vad jag ska hitte på.














FREDAG DEN 13DE.

Kan inte påstå att jag har någon otur idag, bara tur. Viktor kom typ vid 5, vi åkte in till kebab house. Sen har vi vart hos Broman hela kvällen. As mysigt. Vet inte riktigt när han och jag ska sova men åker vid halv 7 imorgon(idag) till göteborg. Är så jävla lycklig.


ska ta en egen bild hiih


FAVOSEN JUST NU

Taio Cruz – Dynamite


I KNOW A PLACE


LINKÖPING

Hello sötnosar. Har gått i Linköping med mami idag, köpte ett fult nagelack och en kjol. Insåg att nagelacket var fult när jag målade på det. Åkte hem, fixade lite hårinpackning med Lisa sen åkte jag till Viktor. Vi låg och myste hela kvällen, underbart. Här är kjolen jag köpte. Bilden är lånad som ni ser.


-


LEVDE I KAOS TILLS JAG NÅDDE EN VÄNDPUNKT



Håret blev helt okej, jag bryr mig faktist inte så mycket. Färgade ju Lisas hår, det tog 2 timmar haha! Men det var värt det. Träffade viktor och dom en stund med och nu har jag käkat kebab. Imorgon ska jag och morsan åka till Linköping för hon ska nog köpa en iphone, ska jag med göra innan skolstarten förhoppningsvis. Åker till Götet i på lördag med, å viktor ska nog med. wie :)


HIGH ON LIFE

Hello bloggläsare. Vaknade vid 2 idag, duschade sen kom viktor, vi myste hela kvällen. Sen åkte han hem vid 12. Imorgon ska jag klippa mig (äntligen) vid 10, färga Lisas hår vid 3 och sen träffa baby. Det börjar dra ihop sig och skolan börjar om 7 dagar, känns både bra och dåligt. Jag tror det kommer bli bra, jag hoppas det i allafall. Å så det här fittiga vädret, ursäkta men HEJ BLEK. :(


*BLOGGGTORORKAKAA

Gyptian – Hold You [Hold Yuh] - Soca Refix


LYSSNA PÅ VAD BANANEN SÄGER

DH i vinter?


LÄSARE, TILL ER

till er bloggläsare. Jag är ledsen, har lite bloggtorka just nu. Viktor har lixom tagit över min hjärna förtillfället. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad gillar ni att läsa om?


viktor

så jävla underbart glad. obeskrivligt

INSANE

Ska duscha nu sen kommer plötten.


KOM HIT :(


VÄRT

Eminem – Talkin’ 2 Myself

<3

Mina jävla fitt ögon, fyfan har så jävla ont att jag knappt kan titta ibland. Dom rinner och svider. Viktor har varit här och torkat bort tårarna haha. <3 miss u

NÄR DU GRÄT PÅ FESTERNA

Jag måste ge er ett bra inlägg nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skänninge marken var helt okey, jag säger som hussein, det var kul och träffa folk. Idag ska mina päron åka bort och tälta på nån grej haha. Så madde och jag ska väl mysa ensamma här inatt.

På nått sätt håller alla saker på att lösa sig, okej inte alla. Men mycket, jag fick svar på att jag inte var ensam, jag hade inte förlorat alla mina vänner. Gymnasiet börjar om typ 10 dagar eller nått. Fyfan. fyfan. fyfan. nervöööös

Pitbull – Midnight


PÅT IGEN

skänninge marken idag igen. Ida kommer sen och då ska vi gå ner, sen sover hon här:)


HELLO HELLO BABY

Skulle behövt lite skönhetssömn inatt, jag ser ut som ett helvete faktist. Men ska duscha å fräsha upp mig reält, så jag åtminstonde inte skrämmer någon. Madde jobbar idag så Hanna och jag ska ut och kolla en sväng på dagen. Senare mot kvällen går vi ut igen.


BIL LÅTEN ASÅ

The Real Booty Babes – Poker Face - Club Mix 


OH LÖÖVE

Vaknade vid halv 2 idag av att morsan frågade om jag ville hänka till motala och köpa soldyner till våra solsängar, fett trött men hon lockade med donken. haha. Iaf vi köpte dom där dynorna och kollade lite mer i motala, sen plockade vi svamp. Lite sådär inpuls kanske. Har fixat lite mer på baksidan sen har morsan och jag cyklat och kollar om något har kommit upp här i skge. För i mörra är det skänninge marken.


FÄRGLÖS SOM EN TÅR

Så fort man låter någon komma nära, sårar den bara.

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag


I LIKE TO DO IT



Vart ingen pizza, ärligt talat är jag alldeles för lat. Å sen har jag redan käkat en hambrugare idag, måste tänka lite på den där figuren man går runt med. Har tagit lite bilder, bl a den i inlägget innan. Ni kommer få se fler i andra inlägg.


YOU KNOW THE RULES.


CAMAR

Köpte smink och utemöbler i motala, båda är fett bra. Är ensam hemma ikväll för föräldrar är borta och madde är hos jimmy. Ska beställa mat på flöt lite senare tror ja.. I natt åker jag med madde å hämtar fulla damer i linköping.




EGOBOOST

På onsdag kommer blondinbellas bok Egoboost ut. Det kostar bara 149 kronor, hur många fler längtar?


TJOLAHEJ

Har haft fullt upp idag. ursäkta dåliga uppdatering. Vaknade vid 1, åkte till Borghamn och hämtade sten sen har vi fikat och hållt på i trädgården. Imorgon ska päronen och jag åka till motala, köpa utemöbler och sen ska jag köpa lite smink för det behövs, speciellt till skolstarten oxå som börjat om 16 dagar. kan ni fatta? 16 dar, sinnes.


RSS 2.0