FUCKING KALLT

ska åka in till mjölby och hämta min och emelies biljetter, jag kommer dö i kylan!
kommer hem vid halv 12...


DON'T EXPECT THAT ;)

har sjukt tråkigt. drf gjorde jag dom här lite snabbt. nått kanske ni gillar ?:)

H&M





NELLY


NIGGHTT

Heyy, Ikväll kommer emelie hit, vi får se vad vi hittar på kanske åker en sväng till linköping eller tranås eller nåt! haha pussar

BIAATCH

jag vet inte om jag ska skratta åt dig eller tycka synd om dig. Du är fan pinsam.

UTE MED ROCKSTIL?

vad tycker ni? har ni tröttnat?
det har inte jag, jag älskar det svarta!


VILL HA SOMMAR !

Var i linköping med emelie ihelgen, fyndade en asfin kjol från monki, köpte strumpbyxor och så var rasmus här igår, ho. det var nog allt.


TELL ME LOVER

jag bara suuuger på att blogga. Men det skiter jag i.
Efter en het helg är det dags för skola igen, sitter här med massa papper omkring mig, kollar på gymnasium. GUD inte visste jag att det skulle bli såhär svårt? Mina föräldrar tycker jag ska sattsa på gymnasiet i Vadstena, handel. Men jag vill inte gå i Vadstena lixom, så åh:(


SÖNDAG

Godmorgon alla! Sovit gott? nja inte jag.
Tack för igår gustav, tack för en grym kväll!

Nu måste jag duscha och fräscha upp mig.
puss!

FREDAG

tjaa, sitter hemma hos filip med emelie. Kollar på The hangover, haha dåligt uppdatering.
imorgon blire ferre!

BARA FÖR VI ÄR SÅÅÅ GULLIGA!!!

altså jag har fan inget att säga så egentligen borde jag la inte göra nått inlägg.
Onsdag, snart helg. fyfan vad soft.
Ska till lnkp på lördag mörra, kvlen till gustav kanske? jag vet inte

ni får en bild på mig och rasmus, vi hade damp på vägen hem från stockholm.tjaråå


VÅR JACKA?



GINA tricot.

SÖNDAG

som sagt var i linköping i lördags med Emelie, var tvungen att åka till tornby själv eftersom emelie tog halv 3 tåget:/ Såg en med SJUKT MISSFÄRGAT HÅR haha pinsamt brud, fast det är ju inte enda felet. Köpte 2 blommiga blusar, en spetsbody & en parfym. Helt okey.

Åkte till Bx senare, käkade pizza, kollade 2 filmer, myste. typ det.
tog 6 tåget hem idag. Har städat,duschat,kollat the hills<3 Imorgon är det skola igen, sug :(

11:38

Ska snart ta bussen in till Mjölby och vidare till Linköping. Emelie och jag ska handla lite smått och gott. Senare tar jag tåget till Älskling. Så kommer nog inte blogga mer idag. puss!



WHERE IS THE LOVE?

 

People killin', people dyin'
Children hurt and you hear them cryin'
Can you practice what you preach
And would you turn the other cheek



Father, Father, Father help us
Send some guidance from above
'Cause people got me, got me questionin'
Where is the love


Ruby Aldridge


SPETSBODY

Jag har blivit riktigt kär i "spetsbody"sar. Hittade en gör snygg på bikbok, den ska jag nog köpa när jag får pengar. Tyvärr hittade jag inga bra bilder så lånade en av Sofi Fahrman.


SÖNDAG

Kom precis hem från Rasmus, igår var vi ute och käkade i Linköping. Sen köpte vi lite candy på hemma kväll och åkte hem till han. Det var mysigt som fan, och jag har saknat han så grymt mycket. Men nu är det bra igen.

Glömde säga att jag var på Avatar och blev bjuden på middag förra helgen, av rasmus.

Snart börjar The hills ny säsong, gud vad jag längtar!


MODEKUNGEN 599:-


VIDEO PHONE



Ikväll blir det ut och äta gott!

LET ME FELL YOUR LIPS.


ÜBERSÖTT FRÅN H&M


DIFFRENTSTYLE



 



åh jag älskar att göra collage, vilken är eran favorit ?:)


GYMNASIEPAPPER?!

Fick "gymanasie"pappret idag, är det meningen att man ska "uppdatera" det? hjälp?! någon måste ju veta?! Har ni bestämt er för vilken linje och gymansium? Jag vet inte, jag tvekar ganska mycket. Jag ska absolut inte gå i Mjölby, det verkar suga. Jag vet i stortsätt vad jag är intresserad av och det tänker jag nog oxå gå. Det finns några problem med det stället, but i dont care.
skabb.


Back on track

back on track. Det är skola på måndag.
Jag trodde lov innebar att vila upp sig, men nu känns det bara dubbelt så jobbigt att gå tillbaka till skolan. Jag orkar verkligen inte en till termin, jag är så trött på skolan och alla lärare. Att bli besviken och inte ha någon ork. Ge mig sommar ,snälla.


A U D R I N A


UPPDATERING


DAGENS

The hills, the hills, the hills. Im gonna be sick. I love it.



I HOPE THAT YOU LIKE MY STYLE.


DO YOU WANNA HURT MY FEELINGS?

Antigen hatar ni min blogg, eller så tittar ni bara för att titta. Ni vill varken hjälpa en flicka som inte vet vad hon ska ha på sig eller kommentera mina ROLIGA inlägg. Slår vad om att ni inte vågar säga imot att dom  inte är roliga , för ni kommenterar ju inte?! ha. Tvingade just en stackare att vara social på msn med mig FAST Emelie sitter 1 meter bakom mig med en annan dator. Vart har det sociala umgänget tagit vägen nu för tiden? Dator det nya umgänget 2010.

Tillbaka till verkligheten, jag har kollat klart the hills säsong 1. Sitter fortfaranade och övertalar Emelie om att det faktist inte är verklighet. Imorgon ska jag till ullared, jag vet inte dock inte vad jag ska köpa men hittar alltid någon skit. Min familj ser det mer som en utflykt, ja det är det ju. Mysig än.


hjälp.

Ska på bio ikväll och jag har verkligen svårt att bestämma klädsel. Antigen en spetsklänning från Zara eller en skjorta med blanka tights..



SWWWEEEETTIEEEE PAAAAJJJII

Smaskar med tuggummet så högt jag kan, lyssnar på uttjatade lady gaga låtar. Mitt liv är inte bättre än så, kollade på bridget jones dagbok igår natt när det var som värst, det dämpade. Jag kan ändra mig och 2010 ska bli mitt bästa år hittils.


00:30

sitter fortfarande och väntar på the hills det känns som det är min enda utväg den här veckan. Både måndag och tisdag är upp bokade som tur var, annars hade jag nog strypt mig själv. Jag hatar att vara oplanerad och ha ingenting att göra. Fy för att man bara är 15, fy.


2010

gott nytt år allihopa, kan ni fatta att det är 2010 nu? Det är helt sjukt. Och nu känns det som det inte kommer hänga något nytt kul på hur länge som helst! Min nyår var helt okey, spenderades i boxholm. Drack lite smått och gott och wops, lite raketer också. Hoppas nya året kommer bli dubbelt så bra som 2009.


RSS 2.0