TRADERA

Har en ear cuff på tradera. budningen börjar på 1 kr. kika in!

http://www.tradera.com/Ear-cuff-med-fjader-Ombloggat-TREND-auktion_240604_126945376


JAG DANSAR ALDRIG NYKTER

Stannade hemma idag och imorgon är vi i klassen lediga. Klagar inte. Har gjort några ear cuffs idag fjädrarna är blåa, här är 2 av dom. Om någon är intresserad av att köpa så är det bara kommentera eller melja. ([email protected])






CONVERSE

Mina converse har gått sönder innuti så jag måste köpa ett par nya men jag tycker inte det är så snyggt med sådär vita som dom är, så jag undrar om någon av er har några vita (höga)använda converse eller röda (låga) att sälja? Storlek 4,5 eller 5.




 


ÅH

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG OCH SÅ JÄVLA KORKAD, SER UT SOM EN JÄVLA FJORTIS I SKALLEN. GISSA VAD

SJUK

Åkte hem till Viktor igår efter träningen och sov där. Fick åka hem tidigt imorse för jag är skit förkyld, hade feber inatt också. Typiskt. Får se om det blir någon skola för mig imorgon. Ha det bra!



LÖRDAG

Blir snabbt inlägg för nu ska jag träna och sola. Handlade maria montazami läppstiftet, fikade och handlade lite second hand. Tröjorna & halsbandet. (hinner inte göra ombilderna eller så, sorry)











AKUT STÄDNING 2000 PAPP?

lovade ju. Imorgon kommer madde hem, är orolig för na. Hon är på kryssning, vad som helst kan ju hända. Ska till Vadstena och köpa maria montazami läppstiftet imorgon med, woho.
(Köpte ett rosa/beige från make up store i veckan men det är nästan lite för rosa.)
Sen ska jag träna och senare sova hos Viktor<3. På söndag är det dags att klippa mitt hår,
 sen ska mamma färga sitt så då snor jag lite slinger.


SPÖKERNA

Precis när jag skulle sova igår, hade lagt mig, smsade lite så ser jag något "åka" förbi mig vid dörren, någonting fick mig att titta upp. Och då ser jag att handduken som hänger över min dörr rör på mig, typ som någon har gått sprungit in i mitt rum. Fan vad scary, jag sov i soffan. Kan det inte bara sluta spöka så jag slipper vara skraj när jag ska sova.. :(



PUSS PÅ ER

Sovmorgon, började 10. Slutade 14:25. Gick på stan, köpte en ring 
(den på pekfingret) och leopard kavaj, kan visa kavajen senare.

Da Buzz – U Gotta Dance - Radio Edit






IF YOU HANG WITH ME

Jag har kommit på att jag handlar nästan aldrig på Gina Tricot längre, dom ger bara ut lika dana kläder nästan hela tiden och vi ser det på precis varenda person, 30+ har oxå hittat dit nu. Bikbok har verkligen kommit med nya snygga kläder nu, jag ser ifram emot våren/ sommaren. Gillar fransarna och mockan, skit snyggt.Ska nog införskaffa mig ett såntdär indian bälte.

 Försöker hitta ett par harems också, men det känns lite 2010. Jag tycker det är skit snyggt, köpa eller inte? Var pågång på jullovet men jag sket i det.












MAN HAR VISST KONKURANNSS

Sov hos Viktor igår, MYS. Därför ingen uppdatering.

 Hände världens pinsamaste sak på tåget så jag vill inte åka tåg på TUSEN år. Trillade på en tjej när tåget svängde och alla bara tryckte på mig. Satte mig ner och asgarva men ville bara gråta så mycket jag skämdes. Tränade idag igen, sen blev det d o n k e n. Lovar att ta kort imorgon på mig, om jag är SNYGG.

 Sovmorgon <3



TRÄNING

Gud vad skönt det är att träna, fyfan vad behövs kan jag lova. Fick mina små symaskiner till ear cuffen idag, SÖTT. Passar perfa till mig som går den linjen. Tradera <3 Köpte en nätväska för 6 kronor idag, hur billigt? Imorgon är det dags för skola igen, jippi? Ska träna och sola på torsdag igen, LÄNGTAR.



 


NOBODY MAKE ME FEEL THIS WAY

Har funderat lite på att byta till devote, men jag vet inte. Kära blogg.se. Gick upp för ungefär en timma sen, det vart lite sent, hade tänkt gå upp vid 9 men det blev inte så. Måste plugga på svenska redovisningen och sen ska jag träna och det sen som ni läste i förra inlägget. Kommer vara ledig 2 tisdagar till, hur skönt? Juste, Ellen och jag ska på gymnasiefest i februari, hur kul?









STUDIEDAG

Har studiedag imorgon fyfan vad skööönt. Nästa tisdag är jag oxå ledig och nästa för det GÖÖTT. Imorgon ska jag träna med mamma och sen sola. Föräldrarmöte på onsdag, ups bäst man sköter sig. Ska ta en varm jävla göddig dusch och sen titta på tv.  DUCCK FACCEEE



Godnatt

Snart ny vecka, nya tag. Förra veckan var helt okej, fick reda på att vi ska ha modevisning på öppet hus och vart till frågad av en trea om jag ville vara modell åt dom i mars för dom är"uf" ungaföretagare, så självklart ställer jag upp hur kul som helst. Men öppet hus skiter jag nog i men jag vet inte, får se. Ska snart gå och lägga mig bredvid älskling som redan sover ska bara kolla klart Click. Sov gott hörrni.

BALLAD FRÅN EN LOFTSÄNG





Det kom en sak i vägen så vi tränade aldrig igår, men ska göra det idag. Sen kommer viktor, vet inte om vi ska åka skridskor eller om vi tar det någon annan gång haha! Jag är väldigt väldigt blekis så får se om det blir någon solning. Sparar ju pengar vettni.. måste ha nytt puder och ny foundation med. Aja har inte så mycket mer att säga så ha det bra!
 


Utkast: Jan. 22, 2011

Ska snart dra och träna med mamma, känner mig inte sådär jätte peppad men det kommer! Har väl inte så mycket mer att säga, så vi hörs så länge!


DÄR UTE FINNS SÅ MÅNGA LÅNGA NÄTTER

Melissa Horn – Långa nätter


VAD TROR NI DET ÄR?

Håller på med lite grejer som jag senare ska sälja, om det blir bra vill säga. Ni får vänta och se. Gött med helg? Aa verkligen. Torsdagen bjöd på skridskor åkning på idrotten, var faktist kul. Har inte tränat på hela veckan så imorgon blir det hårt på gymmet, med mamma?! haha


FRÅGESTUND

Här kommer svaren på era frågor!

Vad har du sökt för jobb?
Eftersom du var anonym visste jag inte vart jag skulle svara så svarar här. Jag har sökt på alla möjliga ställen t ex. Bikbok, skoaffärer, busfabriken och First aid. Har än så länge inte fått svar, kanske på First aid men då får jag bara jobba ibland och "hoppa in" när det behövs!


När du la upp massa bilder från 2010 så va det en bild du skrev att du va åkte till en idiot eller nåt. vem var det?
Vill helst egentligen inte prata om det men det är en kille som heter Jens som jag fick kontakt med genom internet och vi satt bredvid varandra på Dreamhack summer 2010. Åkte till honom i fyra dagar och ångrar det för han är ett ashole. 

Hur lång är du?
Jag är ungefär 175-176 cm.


Hur mycke väger du? (du ser ut att ha så sjukt snygg kropp(!!!!)
Åh tack, vi har delade åsikter dock. Ingen vill ju skriva ut hur mycket dom väger men jag anser att jag själv inte är tjock och behöver inte skämmas? 56 kilo. Håller just nu på och tränar och vill gå ner till 54.


När åker du och viktor? och vart åker ni? :)
Viktor och jag åker med hans familj i mitten av Juli. Det är inte bestämt vart vi ska åka men det lutar åt Kreta!


Vart ska du och din pojkvän åka i vår? :)
Som sagt Kreta. Eller kanske Rhodos hah! :D


Vad fotar du med?
Hm, ja du. Inget att skryta med, det är en vanlig digitalkamera om du tänkte på min gamla header. Men oftast tar jag med min iphone och bilderna blir piss haha!


Vem är din förebild och varför?
Jag har ingen direkt förebild, om jag har så ändras den hela tiden. Utseende messigt är det nog Megan fox men det är ju för hon är så snygger.


Det bästa/sämsta med dig själv?
Gud vad svårt, det bästa med mig måste vara att jag alltid är beredd på att göra något, vill alltid göra något. Älskar utmaningar och bara dra någonstans. Det sämsta med mig är nog att jag är så envis ibland och kanske dryg, fast det är nog bara mina fiender får dras med och viktor haha.


Vad jag har förstått så går du mode, hur är det?
Det är bra och det är svårt, grymt svårt att sy kläder haha! Jag valde den här linjen för jag vill jobba inom mode när jag blir äldre. Jag tror inte sy är riktigt min grej, bra att jag har tålamod iallafall för det behövs verkligen. Det är mer sömnad än mode och det är väldigt synd. Man blir inte uppdaterad på det senaste modet som jag trodde man skulle bli lite mer.


Ett självklart måste i vår i kläd- eller smyckesväg!
I smyckesväg måste det vara fjädrar, både som örhängen och halsband. Älskar fortfarande ringarna, alla är som galna i dom och halsbanden nära halsen eller vad man ska säga. se bild. Jag sitter fortfarande och klurar ut vad jag är sugen på i vår men ballerina skor och mycket ljusa färger för det är dags att fräsha upp min svarta garderob.




Vad använder du för sminkprodukter?
Olika fondationer, oftast köper jag den billigaste, men aldrig H&Ms för den blir jag bara fläckig av och så luktar den weird. Men H&Ms rouge och puder. Använder en brun eyeliner till ögonbrynen och svart kajal till ögonen. Olika mascaror, tycker nästan alla är lika förutom vattenfast, dom suger.

Hur träffades du och Viktor?
För absolut första gången träffades vi i Januari 2010, jag och emelie gick och träffade Viktor och Olle i 20 minus grader MINST. Sen har jag träffat han med kompisar och sånt. På Skänninge marken var det något magiskt i luften och vi blev kära haha.

Vad är din favoritfärg?
Jag tycker rosa är den absolut finaste, fast har inga kläder som är rosa eller så. Men aa, rosa.

Vem gillar du mest bland ''storbloggarna''? =)
Dessie. Desiree Nilsson gillar jag bäst, tycker hennes blogg är mest underhållande och hon har slutat provisera så mycket.

Jag har aldrig förstått vilken skola du går på, så vilken skola går du på? Har förmodligen läst det någon gång kanske, men minns inte :)
Jag går på Anders Ljungstedt i Linköping (mode och sömnad) . :)

Tack för alla frågor, det är bara att kommentera om ni vill veta något!
Tänker inte svara på grisfrågorna idioter haha.


SNYGGASTE BRUDEN

Tänkte svara på mina frågor nu från frågestunden altså.
Kommer upp när jag är klar. BRB



TISDAG

Känner mig sjuk, usch. Vill inte vara det nu. Sitter och kollar tapeter och käkar klass. Det blir inte brunt iallafall. GLASSEN ASSÅ. Vet inte om jag skrivit det, men nae det blir något annat tufft. Har just nu fototapet som är en solnedgång, fin men man tröttnar. Har sökt massa jobb idag så nu håller vi tummarna, för jag behöver verkligen ett!

vill hellre ha den här..


SNABBINLÄGG

Hallooj! Har varit hos Viktor idag så gör bara ett snabbt inlägg nu, ska strax springa och duscha. Idag har varit soft, vi slutar nu kl 3 istället för kvart över fyra. Så senaste dagen jag slutar i veckan är 15:15 woho. soft schema. Imorgon ska jag fixa det där med Cvt och göra mig lite snygger. Till dess, sköt er. 

Akon – Angel

 


SÖNDAGS INLÄGG

Har tränat på vårt lilla gym här hemma, inte så illa faktist. Onödigt med gymkort men dom har ju lite fler grejer att välja mellan. Tänkte blogga samtidigt som jag cyklade men jag sket it det haha! Pumpade musik och körde på, fyfan vad härligt & behövligt!1!!!!11!1. Ska köra några armhävningar och sit ups sen ska jag duscha. Hoppas Viktor kommer snart med, hans systar fyller år idag så grattis till dom! :) Blir nog pooppa?! några popcorn och mysa framför TVN. Ha en bra kväll hörrni. Gå till skolan och lär er massa skit imörra med.

Aggro Santos – Candy - Radio Edit

JAG VILL HA!


SÖNDAG

Godmorgon, sovit gott?
Har bytit ut daim oboyen till vanliga oboyen igen.. Stod inte ut längre. Väntar på att Viktor ska vakna så vi kan bestämma hur vi ska göra idag. Ska lägga ut massa kläder på blocket oxå, kan länka ifall ni är intresserade.
Borde röra lite på mig idag med..
HEJ HÅ!




NI HAR VÄL INTE GLÖMT FRÅGESTUNDEN?

För er som missat inlägget min frågestund, är det ingen fara.
Ni har fortfarande chansen att fråga mig precis vad ni vill, vad är ni nyfikna på?
Vad skulle ni vilja veta om mig? Var inte blyga, jag bits inte. Var gärna annonym!


Länkar inlägget så ni kommer dit direkt.

http://victoriajohannaa.blogg.se/2011/january/fragestund.html#comment


BLOGGTIPS

Först och främst vill jag bara tacka mina fina läsare för att ni läser och kommenterar. Jag blir så grymt glad. Jag har frågat runt lite personer vad de vill läsa. Så vad vill Ni läsa eller se? Vad är ni sugna på att se när ni går in på min blogg? Om jag hade en bättre kamera hade jag tagit så mycket mer bilder, det lovar jag.

Det jag har fått in hittils är. Så vad tycker ni?

  • Bilder- på outfits och vardag.
  • Mode - nyinkommet.
  • Intressanta nyheter, skavaller.


MIRANDA KERR

Som vi alla är, nyfikna på hur Victoria secret modellerna tränar, har jag läst lite. 

Miranda Kerr spenderar ungefär fyra sessioner 75 minuter på gymmet i veckan. Ofta styrketräning som riktar sig på muskelgrupperna, men som lägger tonvikten på hennes ben. För att hålla ben celluliter-fri och inte dallriga går hon 5 kilometer varje dag plus boxning. 

Man kan träna hur mycket som helst utan att det ger reslutat, om man inte äter rätt.
Mirandas diet består mest av kolhydrater och magert protein-rika livsmedel, t ex grönsaker, musli,yogurt. Sen äter hon sallad till lunch och fisk eller kyckling till middag. För att hålla sina muskler fria från extra kilon undviker hon mejeriprodukter som grädde & creme fraiche.

Så i sammanfattning är hemligheten intervallträning, bra styrketräning för benen och äta rätt!
Så tjejer, sluta banta alla vet att man går upp kilona när man börjar käka igen!





Kaos

Står mitt inne på IKEA, Gud vilket kaos. Det är grymt mycket folk här. Har hittat mina träningsbyxor nu iallafall. Tack för ni hjälpte mig att välja färg på jackan, jag håller med er beige blir det! För Johanna som undrade, så finns den på Gina tricot 399 kr, lite budget. Jag behöver verkligen det för jag sparar pengar till utomlandresan. Hörs sen, hej!

FAMILJMYS

Sitter framför TV, käkar lite godis med familjen. Eller madde är ju inte här, hon är ute och dansar som vanligt. Det är alltid lika mysigt, nu är mamma hemma igen. puuh.. Inget hänt i Stockholm haha! Imorgon åker vi (familjen) till Linköping, ska lämna cv:na och köpte ett par träningsbyxor. Tills dess får ni ha det super. Nu ska jag mysa vidare.

VÅRJACKA

Har precis gjort mitt Cv, håller på med personliga meddelandet. Det är fan skitsvårt. usch.
Vi slutade tidigt idag, eller våran lärare kom inte så vi drog. Jag gick och kollade på jackan jag ska köpa och ha i vår. Finns i svart och beige, tar nog den i beige. Vad tycker ni?


BEACH 2011

Vad kul att jag har fått lite frågor till frågestunden! Svarar på dom nästa vecka så passa på! Om det är något ni vill veta förståss. Viktor sov hos mig igår och vi tog tåget till skolan imorse, alltid lika mysigt.

Sen följde han med mig hem, eller vi hoppade av i Mantorp och åkte till citygross. Kollade lite i affärerna där nere och jag köpte mina första MISS SIXTY jeans, fuck vad snygga. Måste bara ta med dom till skola och göra dom tightare där nere, för det är en vid modell. F

ör övrigt har jag inte mycket att säga, gymmade igår med syster med. Fyfan det behövs.

grym katt


GE MIG LÅNGT HÅR?

Kul att fler folk frågar frågor på frågestunden. Blir skitglad! Idag åkte jag till skolan som vanligt, slutade 15:00 ungefär och pappa hämtade upp mig. Sen har vi käkat på IKEA och kollat kakel till vårat tvättrum som vi renoverar. Sitter här och kollar igenom gamla bilder, haha älskar det så jävla mycket. Men tänker inte visa några för jag var blond och inte lika sexig som nu ;) Där imot tänker jag lägga upp en bild på tiden jag hade lösishåris.

Gulligt att alla är svartvita.

Lill-Babs – En tuff brud i lyxförpackning
















VÄRT

FÖRSTA SKOLDAGEN. Inte sådär jättekul va. Trött.
Vill ha nya schemat och inte vårat gamla </3. Jag har verkligen inget vettigt att skriva.
Bara att jag hatar skolan så grymt mycket och jag vill ha sommarlov nu.
tagga vara fattig till sommaren. FAST får ju åka utomlands med världens bästa kille då.
GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND, FRÅGA VAD NI VILL!
Vad vill ni veta om mig? fråga på!


HÖR AV ER!

Vet inte vad det var med mig igår haha, allt är löst nu för älskling kom och sov hos mig. Käkade donken igår natt med. Slut med sånt nu, har ju börjat träna ;) Skola imorgon, fyfan. Men har sett mitt nya schema så kan nog inte klaga. Aa juste, klippte page på Madde igår. Vart jättesnyggt!

Det enda tänker på är våren och utomlandsresan med viktor.
Jag behöver verkligen ett jobb så om någon vet något eller känner någon som kan fixa.
Snälla hör av er! Jag tar vad som helst.


Frågestund?

Har aldrig haft det men är ni sugna på en frågestund?
Våga kommentera och var gärna anonyma, det spelar ingen roll för mig!



MITT ÅR

Sitter här och sätter på mina lösnaglar och chattar lite med Rebecca, inser nu hur mycket jag behöver det här nya året. Troligtvis inte bara jag, utan många andra som väntar på förändringar. Det här ska bli mitt år, jag ska ta tag i det mesta, måste sluta må dåligt och börja träna, inse att man faktist bara har ett liv. Ta hand om det och skratta och må bra.

Man måste dö några gånger för att leva, right?
Det här året har varit det värsta men samtidigt bästa, jag har förlorat några nära och det svider så otroligt mycket men vad kan man göra förutom gå vidare? Jag är en stark tjej, jag vet det. Jag har varit väldigt ensam det här året så jag har umgåts mest med min familj men jag ska ge er några minnen.


Hittade inga bilder från januari & februari, fast dom var ju helvete oxå.

MARS



Vet inte riktigt om det var i mars, men tror det.
Det här var påväg till någon av Yasmines och mina random fester haha.

 
En bild från min förra skola, Trojenborg.

APRIL


Fester i Tranås med Yasmine.


samma.


Min mormor dog i cancer. Saknar henne så jävla mycket.
Det är så konstigt att du inte finns med oss mer..

MAJ



rockkonsert på trojan!


spexfoto


spexfoto


Juni


Dreamhack med Yasmine


dreamhack


varamon med yasse

Rixfm med ett gäng i Jönköping.

JULI



Åkte till största miffot som jag ångrar så idiotiskt mycket.



min födelsedag.


varamon festen som sög haha.


Gotland

Augusti


solade som en galning på min altan.


blev tillsammans med världens finaste kille på skge-marken
5 augusti <3


Åkte till göteborg med Viktor och mammi å pappi.


Göteborg.

September


började skolan i augusti förståss men tror nollningen var i september.


Liseberg med Ellen<3

Emmelina & emma

Oktober



modevisningen som var super kul!

November


Ullared med baby och familj.

December


julafton.

Har gjort lite på lovet oxå men ni som läser min blogg vet ju.
Hoppas det var kul att se lite.


TORSDAG

Igår tränade Madde och jag, fyfan vad gött. På kvällen kom Viktor till mig och vi myste till lite filmer. Vi hade nämligen 5 månaders dag men vi firade den när vi gick på bio herromdagen.
Idag har Viktor och jag film kväll, får se om vi pallar köpa godis. PUSS

TRÄNA

Pratade lite med min pappa, det var tydligen dom som betalade mitt gymkort så nu är det bara försöka övertala Viktor eller min syrra att börja KÖRA. Nu ska jag ut och skotta, i år tänker vi bara på hälsan & formen. Är säkert inte ensam. Ska börja träna magen, rumpa och lår hha. Skulle vara gött om man kunde gå ner och väga som förra sommaren..

TOP SHOP

Mamma åker och jobbar en vecka i Stockholm snart, så j*vla synd att man själv inte kan följa med. Men håller på och kollar topshops hemsida om det finns något smaskigt hon kan köpa åt mig!

HUR LÄNGE KLARAR MAN?

Undviker smärta.
Undviker sorg.
Undviker skrik.
Undviker panik.
En fake bild med ett fake smile.

SLAPPFIA

Man blir ju inte något peppad till att börja träna när man ser dom vackra brudarna i Victoria secret fashion show. Varför är det så dyrt med gymkort egentligen? HM. Men jag ska börja. Juste, fick ni hela studiebidraget? Jag fick bara 500 och min syster som går i Mjölby fick hela? Jävla skit. På tal om träna, här sitter jag framför tv och tjockar mig med maltesers, helt okey asså!

GUSTAVSVIKSBAD

Badet var super, Viktor och jag myste massa i badet. Har tyvärr inga bilder, skulle vara kul att ha en såndär undervatten kamera. AJA, inatt sover jag ensam, lagar soppa till mig och ska kolla Victoria secret fashion show strax.
3OH!3 – STARSTRUKK - FEAT.KATYPERRY

BIO

Viktor och jag var och tittade på den nya Harry potter Dödsrelikerna Del 1, den var skit bra så nu väntar vi på del 2. Imorgon drar vi till Örebro och badar! KYSS
Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit

GOTT NYTT ÅR!

Hallå allihopa! Hoppas ni hade en bra kväll igår, det hade jag iallafall! Förutom att jag? tappade bort min iphone, fast Otto hittade den, fyfan blev överlycklig. Tack allihopa och speciellt Emma för en lyckad fest!
Viktor och jag vaknade vid halv 2 och nu har vi laddat batterierna igen, strax blir det fångarna på fortet. Nu är det bloggarnas tur att vara med. Imorgon taggar vi bio. Juste, har nyårslöfte med såklart ska börja träna fast det visste ni ju.
Bilderna är tagna med viktors kamera. Han skylde på att den var skitig :)

RSS 2.0