Söndag

Hej kära bloggläsare. Idag har Viktor och jag inte gjort ett skit. Typ gjort soppa och kladdkakemuffins. Vi har precis lagt oss för imorgon åker vi till Ullared. Ska bli hur mysigt som helst, ska försöka ta några kort. Bloggar Ej imorgon, godnatt!

LÖRDAG KVÄLL

Blev ingen bio för mig och Viktors del, men det gör inget. Vi går i veckan istället. Vi har käkat god mat med min familj och kollat the mask. Nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Taggar ullared som vi åker till på måndag, klockan 4 på morgonen.


SOLAR

Ska bara duscha, sen åker mamma och jag å solar.


ÄNTLIGEN

Hittade låten, så jävla bra.

The Cataracs – Like A G6


LITEN OCH KLAD

Nu drar jag till skolan och missar min sovmorgon pga att jag missat ett engelska prov.. SUCK. Måste göras innan höstlovet känner jag, så offrar mig. Slutar endå 12:20 så kan inte klaga. Ska hämta ut mina glasögon oxå, äntligen. Ha en bra dag!


ALLT JAG HAR ATT SÄGA FÖR TILLFÄLLET

 
FUCK YOU

Cee Lo Green – Fuck You


OSYNLIGT GRÅ


BILD TAGEN FRÅN IMORSE

Ska bli så jävla skönt med lov, ni fattar inte. Ska bara sova och komma bort från verkligheten.


TORSDAG

Hej bloggen! Igår fick vi sluta skapligt tidigt, eller vi valde att sluta. Vi fick i uppdrag att gå på stan och titta lite vad som var inne i höst att ha på sig inom byxor och kjolar. Men vi sket i det så jag följde med Ellen till småland (vimmerby) hihi. Tåget tar ca 1 och en halv timma, segt. Stannade bara en liten stund i vimmerby och åkte med tåget hem igen. Vann även ett guldkuvert på tåget, som dom typ delar ut 1 gång om dagen eftersom det är oktober fest! I kuvertet låg 2 bio biljetter. Gissa vad Viktor och jag ska göra i helgen ;)




SWEDISH HOUSE MAFIA








Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza






Sluta blogga för ett tag?

Hej trogna läsare. Jag vet inte om jag ska sluta blogga, det känns som jag varken skriver något roligt eller intressant. Och finer ingen glädje i det när jag inte kan ge er något. Tycker ni att jag ska fortsätta får ni gärna lägga en kommenterar.

HEY BLOGGEN

Slutar 16:15. Leker med Viktor idag. Blir nog inga mer inlägg för dagen.
Vi får se, HEY:

ÖL-HÄVARN

ellen vägrar inse..

SKÄGG

Hej bästa läsare. Viktor lanade i fredags så det blev lite mer inlägg då, men han sov hos mig i lördags iaf. hiih. Vi åkte till Mjölby och köpte 2 tvspel, och typ segade. taggar ullared. haha.
Inatt sover jag hos honom, därför det blir ett litet snabbt inlägg bara. 
Sixpence None The Richer – Kiss Me
viktor däckade precis så ska joina. shu

GONNA KEEP MY HEAD HIGH


TANKAR

Mitt liv känns mest som ett kaos nu. Jag lever i ett kaos. Mina tankar och mina känslor håller på att bryta samman. Många tillfällen har jag kännt att jag inte vill mer. Om jag inte hade haft Viktor nu vet jag inte vad jag skulle gjort. Har spela glad så jävla länge i min blogg nu. Det har funnit tillfällen jag kännt att mitt liv är nästan perfekt, men det var längesen nu. Jag har mått så jävla bra och varit så jävla glad. Det är helt bort blåst nu, jag bara väntar och väntar på att det ska bli bättre. Jag får sluta inse, får ta tag i det. Jag har försökt, tro mig. Mer än någonsin, nu kommer inget till mig längre. Mår piss att kolla tillbaka på saker och bilder, jag önskar att jag hade brytt mig mer och försökt. Visat att jag faktist brydde mig. När man mår dåligt blir självförtroendet värre. Men det går vi inte in på, jag vill inte söka uppmärksamhet eller att någon ska tycka synd om mig. Jag vill bara säga att jag ångrar jävligt mycket och jag är ledsen, för jag har sårat många lixa så folk sårat mig men så är det ju? livet går vidare. Fast mitt har stått stil jävligt länge nu. Vet att det är folk som läser min blogg även fast dom inte tycker om mig och tänker "rätt åt dig". Gör det men tänk på att ni säkert känt samma känsla någon gång.


21 OKTOBER 2008.

För ett exakt 2 år sen och 1 dag såg jag ut såhär.(Bilden till höger)
Bilden till vänster är tagen i veckan.
förändrad? Bättre eller sämre?




22 OKTOBER

Bloggfreak som jag är, sitter jag och läser på så många bloggar som möjligt om händelsen med Paow och Hugo. Kan inte fatta att paow hade sex med Nemo, omg. Tycker synd om Hugo även fast jag inte tyckte om han så värst mycket ibörjan av deras förhållande. Det jag mest undrar är om dom kommer bli tsm igen, vad tror ni? Och blondinbella och Nils som gjort slut ?!


WHEN I LOOK AT YOU



Miley Cyrus – When I Look At You


Godnatt!

Chill dag, åkte till skolan som vanligt. Fick klänningen av Wirre som jag hade på missvisningen, har hängt upp den på väggen haha. Den är så fin. Köpte en skit god muffin som jag tog kort på, haha. Åkte hem med samma buss som mamma. Väntade på Viktor sen lekte vi. Ligger ensam här i sängen och ska strax sova. I går var jag på synundersökning, bloggade inget om det men bilden i förra inlägget tog jag när jag åkte dit. Har fått skit ont i huvet och sånt på lektionerna, så har köpt 2 brillor. Ska bara ha dom i skolan så.. Men vi hörs imorgon, ska försöka komma ihåg att ta outfit bild. Puss på er!

OSAMMANHÄNGADE INLÄGG.

Sitter och kollar på despret housewife (stavning), bästa programmet efter gossip girl. Det är så kul för alla hånar mig i skolan för jag pratar om roliga reklamer, att jag jämt kollar på Tv. Men jag gör verkligen inte det, känns som jag aldrig kollar på tv.

 Har inte så mycket att skriva om för tillfället. Har varit hos morfar med mamma en stund. Behövs. Tog bild idag för att visa min nya hårfärg.


Viktor, jag älskar dig.

Du anar inte hur mycket det betyder att du alltid finns där för mig.


 


-

Ni har saknat mig märker jag. Har saknar er det. Ska försöka blogga mer ikväll. Kommer hem 6 eller senare, beror på håkan hellström. Han kommer till linköping vid 5 idag, för er som gillar han!

SÖNDAG

Det blir så j*vla dålig uppdatering på helgerna och ni har nog lagt märkte till det rätt rejält. Viktor och jag har inte gjort något speciellt i helgen. Har färgat håret, hejdå rött hej svart. HAHa. Men jag överlever, tro mig. Tvingade han sova här i natt oxå, eller det går ju inte tvinga en frivillig precis. Här är fredagens outfit, bästa bilderna när man får ta dom själv...






Fredag kväll

Ligger i soffan med Viktor och kollar på idol. Vi har varit och hämtat mamma i mjölby med pappa och handlat lite godis. Fick ett par fina Tights från vila av mamma. Vet inte riktigt vad Viktor och jag ska hitta på imorgon men det löser sig nog :). Bloggar från mobilen så blir ingen bild, det verkar inte fungera men aja, vi ses imorgon kära läsare!

HAHA JAG ÄLSKAR DIG


TORSDAG

härliga höstdag. Kom hem klockan 5 och min pappa får en spontan ide så vi åker in till linköping (tillbaka för min del) och köper en byrå mamma vill ha. (övarraskar henne, för hon kommer hem imorgon) Fick även en pälsmössa av pappa. Har slängt in conversen i tvättmaskinen, gjort läxa (designat 2 byxor) och duschat. Taggar sovmorgon fast inte lika mycket som elin :)

liten glimt av dagens outfit, hade kavaj ist för halsduk & skinnjacka.



( bilden ger inte rättvisa)


ONSDAG

Först och främst väntar jag på pengar som fan. Ska nog städa ihop lite i helgen för jag måste verkligen färga mitt hår. Jag menar det, det är akut. Ska färga det till brunt. Sen göra ljusa slingor som jag hade tänkt.

Sen är jag sjukt sugen på en svart kavaj.

Kort skoldag. Har varit riktigt rolig, har skrattat och mått bra. Kollade lite på stan (Linköping) efter ett par glasögon som jag kan ha i klassrummet. verkligen dax för det nu, ska ta 2 par för jag vill variera lite. Har målat mina naglar svarta, hatar att jag är sämst på att måla dit. Som säkert alla vet som känner/känt mig. haha..

Har inte varit med Viktor på 2 dagar nu haha, han är nämligen sjuk. Vi försökte smitta mig genom grovhångel, men det funkade inte.. Så nu kämpar jag i skolan medans han latar sig. fan jag har prov imorgon med, kanske bäst att sätta sig med det.

Såndär onödig fakta som ingen vill veta, expert på sånt.


 old times





MYSRUM




Det här är hv mode+texil's mysrum. Ellen och jag har tillbringat lite mer tid där nu. Senast idag, vi sov bort svenska lektionen..


BÄSTA KVALITÉN

Min internet fungerar nu, äntligen. En dag var för mycket. Tur att man har pojkvännen som bloggar åt en. hihi.
Här är gårdagens outfit.


Victorias internet suger

Som rubriken säger. Min kära flickvän har strul med internet så hon tvingar då sin pojkvän att blogga åt henne... får väl se när hennes internet har tänkt att fungera, men det märker ni nog. Ae nu drar jag härifrån, peeeeeace

UPPTÄCK MER UPPTÄCK MER

Klockan är straxt 12. Ska gå och lägga mig nu, känns som jag varken kan eller vill sova. Jag måste ju, börjar 8:15 som vanligt och slutar 16:15. Segt som fan. Har fått mitt CSN kort nu, soft. Ska fixa legg på torsdag. Har även köpt ett ACNE linne på Tradera. bästa stället azzåh, har börjat hänga där en hel där. skojar intä.
min syrra vill sälja sin lilla rosa dator, om någon är intresserad kommentera.

förresten skiter i att sova, intar TTTTTTTTVVVVVVVVVVVVN!!


10-10-10

Helt inne på skinnbyxan. Jag bara måste ha ett par.


BIO



Buried var filmen vi såg. Var inte riktigt meningen, vi skulle sett Tusen gånger starkare. Blev inte så. Måste tyvärr dissa Buried, dåligt slut. Har lite bloggtorka för tillfället, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Viktor och jag ska till Ullared med mamma och kanske Madde på lovet. Längtar. Ullared är överskattat men vafan.


Studiedagar

Jag ber om ursäkt för att ni inte fick något inlägg igår. Efter min lilla panik ångest (haha), åkte jag till Viktor och sov där. Hur läskigt som helst, han bor i värsta spökhuset. På fredag morgonen käkade vi frukost och jag åkte till Mjölby och citygross, pappa skulle kolla på kläder. Sen käkade familjen pizza och spelade lite tv spel med pappa sen kom Viktor och sov här. Vi spelade oxå tvspel och gick ut en sväng. Nu ligger vi i sängen och käkar godis, ikväll väntar bio.

hahaha

jag har gått upp 3 kilo. omg. andas

VÄRT

Studiedag. Kan inte klaga, tråkigt att det är så pissigt väder bara.
Väntar på att Viktor ska sluta så vi kan åka till han. Ska sova där för första gången. haha
fan vad dåligt av mig.

 Hittade Show by kling. Det var rätt roligt faktist, hon ( Elin kling) kollar i kändisars garderober och pratar självklart om mode. Har inte sätt det förut, rekomenderar. Tror man ska kunna hitta det på hennes blogg.

Ska försöka få med madelene att gå en sväng. Här är gårdagens outfit/facelook. förlåt för väldens dåligaste bild.


höst depp

jag skulle behöva färga håret, jag skulle behöva sola & jag skulle behöva förnya garderoben.
Det skulle vara gött att bleka tänderna oxå och varför inte nytt smink?
varför blir man aldrig nöjd? varför tror vi att vi kommer bli lyckligare av det där?

KILL OR I'AM GONNA BE KILLED

 

2 MÅNADER

2 MÅNADER.

Jag älskar dig.




NAGLAR

Hej allihopa. Trötta idag? Tisdagar är alltid lika sega. Imorgon slutar jag tidigt, ska njuta.
Som jag skrev i förra inlägget skulle Sandra(min stylist för modevisningen) fixa mina naglar idag. Jag är otroligt nöjd, rekommenderar starkt! Tack Sandra! Om ni själva vill ha sådär, ska deras salong snart öppnas!



Resultatet:


FEELING DOWN


KISS ME GOODNIGHT

Ni har inte kommenterat något i inlägget "modevisning". Men hoppas ni gillade det endå!
Tog skolfoto idag, hoppas det blir bra. Det brukar inte det, så förväntar mig inget.
Har inte så mycket att blogga om. Har tagit igenom mig dagen, Viktor väntade på mig på station och vi tog tåget hem. Har pussats och kollat the hills. Imorgon måste jag skolka 2 lektioner för att få mina naglar fixade. hihi.
Viktor och jag har 2 månader imorgon med.
love u.


MODEVISNING

Mamma tog några med.














MODEVISNING

Måste bara säga att modevisningen var grymt kul, synd att min sömare (wirre) och stylist (sandra) inte vann för dom var bäst, ingen protest. GUD så duktiga, jag är så nöjd över allt dom skapat. För er som inte riktigt vet så ska jag berätta att ämnet var ROYAL. Wirre och Sandra fick 100 kronor, som alla andra, och köpa ett plagg och sy om så det blev, som dom såg som royal. Alla var tvugna att köpa ett begangnat plagg. 

Det är blandade 1or och 2or. Ni ska självklart få se bilder.
Vilken klänning tycker ni bäst om?

















corren. kändis som man är.






vinnaren!

Till sist, tack så himla mycket till alla som tagit så fina bilder.


SÖNDAG

förlåt för väldigt dålig uppdatering. Ska lägga in bilder från modevisningen, lovar. Blev lite stressigt igår och jag hann inte med att blogga. Åkte till Linköping så jag var där 09:30 och var hemma 17:00. Då kom Viktor till mig och vi fixade oss och gick ner till Olle. Kom hem vid 12 ungefär och vi sussade.


IN A HAPPYLAAND

1. otroligt kall dag.otroligt rolig dag.
2. ni skulle sätt när vi sprang till bussen.
3. Viktor kommer snart och myser.
4. har grävt min grav för imorgon.
5. jag har skaffat jobb som barnvakt.


snart är det dags. det är på g. vi väntar.


Amanda Jenssen – Happyland - Desert Mist


RSS 2.0