ARMBAND

Tänkte bara visa mitt nya armband. me like.

MELLANDAGSREA

Dåligt bloggande beror på mellandagsrean, skyller på den..
Har handlat från skor till trendcoat, är supernöjd. Viktor har sovit här massa men inatt blir jag ensam. 
Imorgon ska jag åka pulka med familjen (HAHA) beror på vädret, ska bli skitmysigt.
Här är dagens outfit. HEJS!

25 DECEMBER

Blev en riktigt bra jul trottsallt. Mina små kusiner har precis åkt och snart kommer baby och sover här. Imorgon blir det mellandagsrea och på måndag kanske det blir gustavsvik badet i Örebro!




Förlåt för rörigt inlägg..

Förlåt för rörigt inlägg innan, satt och tittade på tv samtidigt och insåg att det inte blev så bra men här har ni bilderna från idag. Klänningen jag har på mig har jag fått av min kära syster (ej på första bilden)och blusen madde har på sig gav jag i julklapp. nästa gång ber vi NÅGON ta ett kort på mig va? ;)


go girrlll






Julafton

Jag vill bara säga God Jul och att jag haft en super bra julafton. Önskar bara att mormor kunde vara med, men har vi klarat den här kommer vi klara resten. Imorgon ska vi fira med mamma bror och mina små kusiner så då ska jag proppa i mig massa mat igen! Usch får ångest men mitt nyårslöfte är att jag ska börja träna. Och ska tagga ner på min stress och börja gå ut och gå. Tagga mellandags rea och nyår! Ska hinna måla om min vägg på lovet oxå! Lägger in facelook + syster bild ;) bloggar från mobilen och fattar inte vart jag lägger upp bilder, om någon vet snälla?! Kommentera då. Puss på er!

DAN FÖRE DAN

julstämning. Känner ni någon sådan? Här är det fullt. Har gjort klart mitt pepparkakehus, städat mitt rum, dammsugit och skurat varenda hörn. Druckigt julmust och ätit skumtomtar och pepparkakor. Gjort snabbkola och slagit in sista paketen. Ikväll är det uppesittar kväll med familjen, vi har köpt lotter och massa chips & godis. Innan det ska vi käka "hemma gjord" kebab. Det kan faktist inte bli en bättre kväll, får se om jag bloggar imorgon.

God jul kära läsare ;)



DAG 11 - MINA SYSKON

Ska ta mig i kragen och skriva inlägg " Dag 11 - Mina syskon" nu
Jag har en syster, hon heter Madelene och är 18 år. Hon bor hemma och slutar 3an i vår. Säger i varje inlägg hur svårt det är att komma på vad man ska skriva men det är ju det, att beskriva sina känslor men det är väl därför jag har en blogg i guess.

Min syster är den finaste systern man kan ha, hon är mycket snällare än mig (ibland iallafall) och säkert mycket socialare. Vi är rätt olika fast endå inte, jag älskar bloggar och handla kläder. Hon är mer för sprit och fester (haha) party girl, tro mig. Hon gillar att komma hem vid 5 på mornarna och speciellt att sova under matbordet. Det är tråkigt att vi inte gör lika mycket med varandra längre, saknar det. Hon har verkligen hjälpt mig med mycket i livet och när jag har mått dåligt. Det jag älskar mest med dig är att du alltid finns där för mig, du kryper mer än gärna ner i min säng och sover där. Även fast jag inte skrivit något känsligt blir jag tårögd, jag vill skriva tusen minnen men det enda jag har att säga egentligen är att jag älskar dig över allt annat. Inget kan komma oss i mellan och jag hoppas det förblir så. Om du skulle försvinna ur mitt liv skulle jag inte veta vad jag skulle göra. jag dör hellre.

you rock. i love u


ROCK THAT BODY

Jag har suttit hemma hela dagen, kollat film & gjort snabbkola. Har egentligen skyldighet att blogga då, när man har tid att skriva meter långa inlägg. Men det är just då, man får bloggtorka. Jag vet att jag ska skriva dag 11, det kommer jag lovar. Om nätterna drömmer jag massa, allt hänger ihop med mina tankar. Tror jag har skrivit det förut, när ska det ta slut? stress,stress,stress. jag har fått stress mage, gick upp massa kilon, gick ner dom igen ser fortfarande lika tjock ut. när kommer träningskortet då. vart är springbanden för 4000 tusen alla köper. hallå jag vill med ha ett rosa. men till sommarn hörrni. dånii!!




I SING THIS SONG FOR YOUR LOVERS

Har varit i Linköping idag, träffade klassen och satt i St Lars kyrkan i 30 minuter. Rätt ovärt. Men köpte julklapp åt älskling och umgicks med pappa. Vi käkade på IKEA, handlade massa grejer till tvättrummet som vi håller på att renovera. Fick jullov idag, skönt som tusan. Viktor och jag pratade om att åka till Jönköping på mellandagarna men vi är säkert inte ensamma om det. Nyår är klart oxå, tror jag.

Fick en jättefin tröja av madde idag (vitblommig & typ genomskillnig) , hon har köpt massa julklappar till mig haha. Jag har bästa syster ever. Hon köpte graffi naglack oxå, jätte läckert.

Ane Brun – Big In Japan

DAG 10 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG

linne - mormos gamla
chinos - gina tricot
skärp - vintage
ring - h&m

SKOLAVSLUTNING 2009


DAG 09 - MIN TRO

Min tro? Ja, jag är kristen och konfimerad. Jag tror inte att jesus har haft de där krafterna och så vidare.. Men jag tror att gud finns där. Jag tror allt som händer har en mening. Jag konfimerade mig för min mormors skull, hon ville så gärna att jag eller madde skulle göra det och jag visste hur glad hon skulle bli. Tyvärr mådde hon så dåligt så hon kunde inte komma på min konfirmation, sånt gör ont. Det är då man vill tro att gud inte finns, men jag vet inte. Eller ingen gör ju det, men jag hoppas nått finns. Kanske inte just en Gud men något.

Ska skicka med en fin låt också, det är ju jul nu och då tänker jag mycket på mormor.
Coldplay – Christmas Lights




DAG 08 - ETT ÖGONBLICK

Jag vet inte riktigt vad som är meningen att man ska skriva här, antar att det är ett fint ögonblick man minns eller så. Så jag tar min semester, sommar 2009. Jag, mamma och pappa åkte till Gotland. Det var en av mina bästa semesterar, och jag har nog inte visat så många bilder där i från så ger er några, det var hur härligt som helst. Och vädret? underbart.










DAG 07 - MIN BÄSTA VÄN

Kan inte skriva något namn för har ingen bästis just nu, men har haft några.
Det är en av de bästa sakerna som finns, att ha en vän som alltid finns där.
Som man kan göra allt med. 
Någon som alltid finns där, som alltid kommer vara min bästa vän är min syster.

INVIGNING

Här är låten som spelades på invigningen på dh. ASBRA

Sarah Maria – Live The Moment


DAG 06 - MIN DAG

Jag vaknade upp hemma hos Viktor, gick upp och sminkade mig, kramade om viktor extra mycket sen gick vi ner och käkade frukost. Viktors mamma skjussade oss till tåget, sen tog jag bussen till skolan. Slutade 12:15, tog halv tåget som var något försenat men fick åka nya <3<3 så är glad. Pappa hämtade upp mig i mjölby och vi handlade lite och så, sen sov jag en stund hemma, käkade mat och nu sitter jag här. Ska strax göra läxa.

DAGENS.
Tar jämt kort på skolans äckel toa haha.
Har svarta höga chinos till & boots.


DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK?

Ja ni vad är kärlek? Kärlek för mig är allt som gör mig glad.
Att få vakna upp med den man älskar mest.
Att få komma hem till sin familj som lagat mat.
Att få öppna paket på julafton och bli jätteglad.
Att få ge paket och se han/hennes min.
Att få se kort från semester.
Att få höra någon säga den älskar mig.
Att få se sin familj skratta.
Att få hjälpa någon.

Kärlek är också sårande, kärlek är inte alltid lycka. Men oftast.
Jag tror de flesta tänker på något bra när de hör kärlek. Det gör jag iaf.



DAG 04 - DET HÄR ÅT JAG IDAG

Förlåt för jag inte bloggade igår. Får göra 2 grejer idag. dag 04 & dag 05.

Har bara käkat frukost som innebär macka & oboy.
Ska på Julbord om en timma i Vadstena, då käkar jag allt som innebär i julbord.
Ikväll ska jag sova hos Viktor och då blir det själv klart mackor med nutella & oboy.


DAG 03 - MINA FÖRÄLDRAR

Det är otroligt svårt och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag älskar mina föräldrar & självklart syster, mest i hela världen. Dom är verkligen oslagbara och dom finns alltid för mig, vad som än händer och hänt. Jag vet det och det är en sån otrolig lättnad att ha det så, jag kan verkligen prata om allt med mina föräldrar. Båda har nästan jämt olika åsiker. Jag är väldigt lik pappa, vi disskuterar och tänker lika.

Pappa är strängare än mamma och går inte med på lika mycket. Fast oftast är det mamma som bestämmer iallafall. Jag bråkar nästan aldrig med dom och vi har väldigt kul tillsammans. Det är avslappnat i min familj och vi fjantar oss mycket. Jag tillbringar väldigt mycket tid med dom och det är jag väldigt glad över.


Borde ritat en tröja på pappa
Bilden är från färjan till gotland i somras.

GODMORGON

Har sovmorgon idag som alla andra fredagar så passar på att blogga lite. Hinner inte skriva DAG 03, så gör det när jag kommer hem. Slutar 4 idag så får se om jag hinner med min buss annars blire SEENTTTT. PUSS på er. Här kommer dagens outfit.


NO ONE IS GETTING OUT

NY HEADER. ME LOVE. TACK ÄNNU EN GÅNG EMMA!
http://haemma.blogg.se/


TAKE A DIRTY PICTURE

Testade min nyårsklänning, insåg att den var för stor. Så nu måste jag byta den, fuck. Tyckte den satt bra i affären men man är väl mer noga hemma antar jag. Mår bättre nu, så kommer nog till skolan imorgon HEHE saknat mig förstår jag. Bakade pepparkakshus med pappa förut, ni får inte se resultatet haha Vart inte som vi trodde. Vi har nämnligen tävling här hemma, men madde och mamma har inte börjat än. Ger er bara massa asgamla bilder fast jag vet att ni vill ha nya, hihih busig idag.

Taio Cruz – Dirty Picture


DAG 02 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

Ja min första Kärlek, som var påriktigt, är ju Rasmus. Jag har inget att skriva om det , för dom som följt min blogg länge har varit med och läst om det. Har varit asbra och samtidigt ett helvete. Så jag bestämmer för att inte skriva något mer men ni vet säkert vem det är.



Vet inte hur man kopierar in Video från youtube för dom har typ tagit bort den länken på youtube? MEN gå in och lyssna, så jävla bra. Är fortfarande sjuk och är hemma idag, hoppas jag frisknar till helgen. Bilden är tagen i somras.

http://www.youtube.com/watch?v=zr_c5rqvSg4



DAG 01 - OM MIG

Gud, vet inte riktigt hur jag ska börja. Jag tror de flesta som läser min blogg vet att jag är 16 år, fyller den 11 juli. Är lång och har oftas brunt hår men på senaste tiden har jag haft alla möjliga. Jag har världens bästa pojkvän som heter Viktor Pettersson, han är oxå 16 år. Jag bor i Skänninge, en liten stad?! Kan man ens säga stad? utanför Linköping. Går Mode och sömnad på Ljunkan i Linköping. Jag älskar att handla, det ger mig en kick. Ungefär som en orgasm. Jag älskar även sommaren, korta klänningar, SOLA, festa och dansa. Saknar många av mina vänner, speciellt en. Jag tror många uppfattar mig som tråkig, men när jag inte trivs eller när jag dömmer folket för snabbt blir jag fel. Men det är så jävla fel, jag är annorlunda. Tror jag fått med det mesta nu.



OM MITT LIV

Många som gör den här listan har jag sett, ska testa mig på den också! Då får ni veta mer om mig och roligare inlägg, så varför inte pröva? Börjar med Dag 01 snart.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


SJUK

Stannade hemma idag, var tvungen. Vet inte om jag har feber, härligt. Jag brukar gilla att vara sjuk men inte nu, jag måste vara i skolan. Vill inte vara såhär ofräsch, måste färga mitt hår oxå & SOLA. Fuck asså. Tack för brun utan sol finns, skiter i att det är så laast year. Har engelska prov imorgon, så vet inte riktigt hur jag gör.

Saknar högstadiet faktist, eller en viss tid. Trodde aldrig jag skulle säga det.


SJUK

Usch känner mig inget vidare alls idag, får se om jag går till skolan imorgon. Slutade tidigare eftersom vi hade prov så gick en stund på stan för att vänta på Viktor. Köpte en ring, armband & Nyårsklänning. sjukt nöjd. Har ni hittat eran än? 
gammalbild.


FRÄSHA TOALETTER PÅ SKOLAN

Har varit med och tävlat om både husvagn, kaffebryggare och los angeles resa. Haha. Allt för att slippa plugga, har även spelat spel med pappa och kollat på böda camping, så jävla bra. Måste nog sova snart, är grymt trött. Kanske ska följa med Viktor och hans familj utomlands i sommar, eller kanske och kanske. Det är rätt bestämt! längtar.


SÖNDAGSMYS

Viktor har varit super förkyld så har bara legat och degat hela helgen, hade verkligen inget att skriva. Kollade gossip girl, fyfan vad bra. Ni som inte kollar, asså kolla! Gjorde chokladbollar till med karamellfärgat strösocker hihi. Viktor sover här i natt, som varje söndag så ska mysa sönder efter Vem kan slå Fredrik och Filip. Tvingade med min sjuka pojkvän till linköping i lördags för att köpa julklapp till syster, hoppas hon blir nöjd.
Bloggar om något kul händer.


HEJHEJHEJ

hittade en så jävla söt bild på mig. fan vad sööt. åååh<33333


THAT POWER I GOT


JULKÄNSLOR

Gick över stångånsbron och tittade på ångan som kom från vattnet. Då klagade jag inte på att klockan var 8 och graderna var runt -20. Det var vackert, tror vi alla behöver sånna dära möten för att känna lycka. Jag känner glädje och värme när jag ser alla julbelysningar som är uppsatta i städerna, gör ni det? Men den här julen kommer bli annorlunda, väldigt annorlunda.

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

RSS 2.0