TURN ME ON

Nicole Scherzinger – Poison - New Main Version


HEMMA

Skönt att vara hemma och sova i sin egen säng. Sov några timmar innan maten, ska duscha och kolla gossip girl sen gå och lägga mig igen. Är skit trött men kan inte missa gg asså! Får se om man kan ta sig till skolan imorgon, gud vad det snöar. Jag har ju tjatat om att jag måste träna så har pratat mer med min familj om att börja gymma. För någon som vet, är lundbys gym bra?




Allt för att slippa tänka

Måste erkänna att hur gärna jag än vill vara blond så går det inte, jag passar inte helt enkelt i det. Hatar verkligen det, skulle verkligen vilja testa på att vara platina en sommar. Sitter här och är helt seg i kroppen, har sovit rätt mycket endå. Väntar på att Madde och Hanna ska komma, tror dom kommer vilken sekund som helst. Viktor och jag ska tigga donken då, är trött på maten här man vet inte vad man ska välja längre. Har bara tagit några bilder på lasern och jag tror inte ni är så intresserad. Sista natten nu, tagga.

Dom flesta som läser min blogg tänker nog ; vafan gör hon där? spelar hon eller vad? Nae jag vet inte varför jag är här. Ville bara göra något kul typ, komma ifrån mitt liv, komma i från skolan, stressen och oron. Det skulle vara skönt att hitta en ställe där man slipper tänka, jag hamnade nog inte rätt. Tänker nästan mer här än vanligt.



'

Får se om det blir något sova idag, Viktor och jag sov ju ungefär 6 timmar. Första natten till och med haha.  Ska gå till Willeys senare, vill köpa mina jävla tuggummin(vet att det finns i kiosken men vafan) , skrev säkert det i inlägget innan men skitsamma. Slagsmålsklubben var här igår vid 10, asbra. Det bästa hittils, men alla väntar så klart på Adept. Ae inte jag men det kommer nog bli skit mycket folk då på lördag. Syster kommer då, längtar som fan.

Slagsmålsklubben – Ovningskora



DAG 2

shoo, viktor och jag gick och la oss vid 4 ungefär. gick upp vid 10, fast det gick inte somna förns 6. Käkade körv till frukost nyss, ska nog till willeys senare. Inget mer att säga direkt, har spelat klart mitt barbie spel så vet inte vad jag ska hitta på. tog dessa vackra bilder påväg hit. HÖRS




@DREAMHACK

tjaa, har precis sätt invigningen. Aschill här, hörs sen.


DREAM HACK

Först och främst, tack så mycket för era kommentarer. Blev jäkligt glad när jag se att ni skrev vad ni tyckte! Håller med de flesta att jag ska vara brunett, ska färga det senare i december. Vill inte slita ut mitt hår mer, dessutom har lite av det röda kommit fram igen usch, ger sig aldrig haha!

Sitter hemma hos Viktor just nu, allt är packat och klart och imorgon klockan 9 på morgonen åker vi!
hejdå skänninge, hej dreamhack!

LÄSARE

hello bitches. Vet inte vad jag ska tycka om färgen i skallen, ser nästan precis ut som i 8an, Haha... Var ärliga nu och skriv vad ni tycker. Ska jag fortsätta göra ljusa slingor eller ska jag dissa det här och vara brunett? Kom igen nu! ingen vacker bild men jag ville visa er för jag måste ha hjälp!


SÖNDAG

nu är jag igång igen. Ska forstätta slinga mitt hår, hoppas det blir bättre än förra gången.
Snart DH, kommer bli mycket bättre uppdatering då. lovar.
GOSSIPGIRL IKVÄLL
+ viktor. kan det bli bättre?


SUGEN PÅ ATT GYMMA?

Någon som är sugen på att börja gymma, få lite finare kropp & ta bort magen?

Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)


SIDECUT

Har precis gjort sidecut på min kära syster, skit snyggt!

INNAN


EFTER



YOU ROCK HONEY

jag ser själv hur tråkig min blogg är, jag ser hur ni längtar efter något kul. Men jag vet inte vad, vad ni vill läsa. Hade öppet hus igår, var där till 7 ungefär. Det var rätt kul faktist och vi hann göra mycket. Gjorde även ett litet linne. Ska typ ta en glass, kolla på ana gina show & duscha. Sen blir det dator igen sen SOVMORGON SOM UPPSKATTAS FUCKING MYCKET. Slutar 12:25 som vanligt MEEEN nästa vecka och fortsättningen slutar jag 16:30.. Enda jag har att säga för tillfället SUG DERAS .....!

ger er 2 OLDIEEE
uppskatta vafan nu
Lady Gaga – Alejandro


HOW DOES IT FEEL?

bloggen får lida. förlåt. Jag kom hem kl halv 8 ungefär idag, har gjort smycken med syster på en grej i Linköping. Mysigt, vi gjorde 2 likadana armband och gav varandra. Gjorde även en ring i sten och ett armband till mamma. Imorgon är det öppet hus, ska gå enda till 8 så kommer inte blogga. Ville bara skriva det så ni inte tror jag försvunnit.
varje dag kan vara din sista.

Kurd Maverick – Blue Monday - Vandalism Remix Radio Edit



RESULTAT

Ska fortsätta göra slingor, typ med mössa. Dog när jag såg det men nu tycker jag det är helt okey. Viktor fick vara med oxå när han käka sin körv.





PUSS

I fredags gjorde viktor och jag inte så mycket, färgade håret. Fyfan höll på att dö när jag hade sköljt ur det, vart förjävligt. Men ska försätta färga i veckan, mer ljusa slingor. Viktors slinga blev asfin, haha.

Och i lördags var vi i linköping och köpte en jacka,(kanske tar ett kort på den och hårfärgen idag) kollade på "Glasblåsarens barn" tsm med chokladbollar. Vaknade vid halv 10 idag av jävla mensvärk, Viktor och jag är desperata på att göra något så åker till Linköping för att käka körv på IKEA. nolifers






FREDAG

Slutar änligen snart, älskling väntar på mig där nere. (Är i skolan, har datakunskap). Ska bli så jävla skönt med helg, ska kolla på ny jacka då.Fredagsmys ikväll, Gjorde chokladbollar igår så ska mummsa på dom med baby. Har inte så mycket mer att skriva. Snart DH. aa eller vi får se.

Så jävla ful äru, längtar inte tills jag får se dig.


LOVE VICTORIA


SÖTASTE KATTEN

kortet är skit gammalt men aa hon har inte förändrats direkt..


TORSDAG

Hej söta läsare. Har precis slutat skolan, sitter i bibliteken med Ellen och kollar facebook lite. Kommer hem vid 5, ingen Viktor idag heller. Men vi ses imorgon och då börjar jag sent och slutar tidigt, hur skönt som helst. Saknar mamma som kommer hem idag, hon har varit i Stockholm sen imåndags så ska bli skönt att få henne hem.

 


NÄR DU INSER

James Blunt – Stay The Night


' STOP THE LIES

Blev ingen jacka idag men har precis lagt den gamla i tvätten och ska ta en ful imorgon så träffa inte mig. Ska sälja den, som jag skrev i ett inlägg nedan.

Upptäckte precis att jag inte kan ha mitt iphone skal för det försämrar mottagningen. Eller asså det fattade jag ju innan och ville hitta en lösning på problemet. Det var inte ens jag som upptäcktde det då men vi säger det... Ullared är skit. Fast endå bra skit. jävla lureri. fan vad arg jag blev nu.



DAGENS

Är klar nu, väntar bara på pappsen. Vi slänger i oss några hamburgare först!
förlåt för kvaliten. Skulle tagit med kameran men den dog precis.


STUDIEDAG

Äntligen. Klar med allt. Har städat hela dagen, usch. Om ungefär en timma åker pappa och jag och kollar på vinterjacka, får se vart vi åker. Kallt som fan ute, men erkänn att det är lite härligt med all snö. Ska snart sminka mig lite och fixa håret. Hej så länge!


VINTERJACKA?

Behöver mer tips av mina kära läsare. Snälla kommentera. Jag måste ha en ny vinterjacka. Någon som kan tipsa om en varm och snygg? Min är nämligen lite liten haha! Ska nog sälja den, så är någon intresserad är det bara kontakta!


SLINGOR

Färga håret? Ska göra några ljusa slingor i helgen. Köpte den här färgen i Ullared, vi får väl se hur det blir. Någon som använt färgen eller vet om den är bra?


NOLLNING

Haha hittade massa bilder från nollningen jag inte sett! Tog bilder jag är taggade i.














MÅNDAG

kära bloggläsare. Nu ska jag titta på Ung & bortskämd, senare blir det Svenska hollywood fruar! Har inte så mycket mer att säga, baby sov hos mig inatt och vi åkte till skolan tillsammans. Sjukt trött på vägen hem, somnade 100ggr.


SÖNDAG

Det känns inget vidare idag så har inte tänkt att blogga. Ska duscha, äta & sen åka till Viktor. Ha en bra dag!


MIN FAVOBILD.

Mormor vi saknar dig.


MODE OCH SÖMNAD?

Har funderat på att byta linje lite hit och dit, har varit osäker hela tiden. Jag vet verkligen inte vad jag vill eller hur jag ska göra. Linjen är lite sådär, jag tror inte ens jag vill sy efter jag gått den här utbildningen. Har funderat lite på stylist. Är det någon mer som känner samma osäkerhet? Är det försent för att byta? Är det värt att byta? Jag valde den här linjen för jag är intresserad av mode, insåg att det inte var så mycket mode. Jag har inte sytt något direkt innan och brinner väl inte direkt för det heller. Våran klass har varit fram och tillbaka med, töntiga bråk och jävligt onödiga. Men det är inte ens värt att skriva på min blogg, för det är inte drf jag har den. Tänker inte deppa mer så ska ge er en jävligt bra låt.

Dave Darell – Freeloader - Spencer & Hill Radio Edit



LÖRDAG

Hej underbara läsare. Kul att ni hänger i även fast jag bloggar lite dåligt. Viktor ska lana ikväll så jag åker med mamma och pappa och käkar. Typ i Vadstena eller något. Här är kvällens facelook + mitt nya fina skal.


TIDEN DEN STANNAR NÄR VI RÖR VID VARANN


HELG

Hej allihopa. Viktor och jag hade tråkigt och var lite spontana och tog tåget till Norrköping igår, (Tordags). Viktor shoppade lite t-shirtar som vanligt haha! Jag är rätt pank efter ullared så fick se men inte röra. Vi fick skit fint väder, det var riktigt skönt faktist. På kvällen sov jag hos han igen och vi tittade på film. I morse tog vi tåget till Linköping och träffade på Ellen lite. Sen har vi mest chillat.

bild från norrköping.


Torsdag

Hej allihopa, sovit gott? Det har inte jag iaf. Drömmer skit mycket och om skit konstiga saker. Är det någon som vet om det betyder något? Viktor och jag kollade på filmen igår, fast vågade inte se slutet haha. Vet inte vad vi ska hitta på idag men det löser sig nog. Imorgon ska jag först möta upp Ellen i Linköping och göra fredagens läxa sen titta runt lite. På kvällen ska min familj. Morfar och Viktor käka god mat och sen gå upp till gravarna. Viktor sover nog hos mig sen. Puss

-

Hittade en gammal bild, kära löshår. haha


NÄR DET INTE FINNS NÅGRA ORD KVAR

Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version


ONSDAG

Gårdagens film var helt okej, viktor tyckte den var asbra. Det är nog mer än killfilm än tjej iaf. Ikväll sover jag hos Viktor, ut till spökena igen. Vi ska kolla på Paranormal activity, bada och gå ut med hans vovve. Ska bli mysigt.




ULLARED 1 NOVEMBER

Hej, gårdagen var toppen. Det fanns faktist rätt mycket, mer än annars. För er som inte läst inläggen under var jag i Ullared igår. Fick med mig naglack, lösnaglar, lösögonfransar, hårfärg , kläder mm. Rekomenderar att åka dit!


Ikväll åker jag och Viktor på bio. The social network. Hoppas den är bra!

 

 


RSS 2.0