BOOTS, KÄNGOR ELLER STÖVLAR

Boots Kängor eller Stövlar till shorts! Passar perfekt till Sveriges dåliga väder. Varmt för fötterna men kan endå visa sina shorts man inhandlat i sommar eller varför inte sina bruna ben. Jag har insperats av Sara montazai (som jag tidigare har länkat i bloggen) och insett hur grymt snyggt det är! Om man bara hade ett par sådana skor. Tills hösten kommer massor av boots,kängor och stövlar in. Sattsa? Jag kommer nog sattsa på det i höst.








DIN SKO
699:-





Bianco 900:-




Sko punkten 349:-





Scorett 699:-



Bianco 900:-







SÅHÄR KUL HADE JAG

Mantorp park var väl inte riktigt min grej tror jag.. Typ smuts, raggare och fulla gubbar. Såhär kul hade jag.








MANTORP PARK

Familj + Hanna. Vi åker till Mantorp park och tittar på veidec. Tror inte det blir sådär JA FAN VAD KUL, men bättre det än å sitta hemma i skit vädret.


MÅSTE DET VARA SÅHÄR?


SÅDÄR ARG BLIR JAG PÅ ER

En sak som är så jävla störande. Jag vill ju att mina bilder ska vara stora och det blir dom när jag använder bilderna jag tagit från min mobil, men jag vill ju oxå att bilderna ska ha bra kvalite och det får dom när jag laddar upp från kameran. Vad tycker ni är bäst? Dock tror jag faktist inte en jävla käft bryr sig men jag skriver det här för ni ska kommentera, så vad har ni lärt er? KOMMENTERA! :)


SÖTIZZZZEENNNNN


VEM VILL SE UT SOM EN BEBIS?

Asiat.blogg.se har skrivit ett inlägg om den här jätte overallen. Det verkar vara rätt lika mellan hot eller not. Jag själv måste säga att jag tycker den är så jävla ful, ursäkta ordvalet men jag skulle ALDRIG bära en sådan. Jag fattar att många vill ha en sådan just för att bloggare som kissie och isabelle strömberg har sådana men fyfan. Vad tycker ni ?


Här är länken till inlägget om jätte overallen.
http://asiat.blogg.se/category/asiaten-tycker-till.html


SMYCKESTRÄD

Om någon här varit hemma hos mig, vet dom att på min byrålåda är det fullt med bara massa skit. T ex böcker, smink, ringar, pengar och kanske LITE damm. Dock har jag en ganska liten byrå så ni kan tänka er hur det ser ut. Jag lättade den lite och fyndade ett smyckesträd för 50 kronor på Jysk!


ME LIKE. MER MODEKUNGEN.SE















Sorry när mina bilder blir så små, det är för jag gör dom i paint.

HUR KAN MAN INTE ÄLSKA?

Modekungen 799:-


B I N G O.

you know, I make the rules.


old.


I'LL MAKE YOU LOSE THE CONTROL

Edward Maya – This Is My Life (Extended Mix) 


TORSAG, 29 JULI.

Pinsamt. jag var tvungen att kolla tre gånger vilket datum det var. Vem håller reda på dagen, datumet och månaden? Shit. Månaden kanske var lite att överdriva men min första tanke var november. Det känns ju som en sådan dag, tråkigare väder får man leta efter. Om det här vädret inte försvinner kommer jag bli deprimerad. Det känns rätt tungt när man får reda på saker man inte vill, och när man tror annat om människor. tyvärr. MEN jag har blivit så mycket starkare och jag bara längtar efter att gå vidare.

Rensade min spellista igår, jag kände att många låtar har för mycket känslor. Så jag raderade, börjar om. Inte så svårt, eller?  Även om jag klagar har min dag inte varit så fel. Jag vaknade av att jag hörde morfar och mamma prata, hon stod och gjorde rabarber paj. Inte helt fel. Känner inga sol strålar i ansiktet, hör bara smattret på altans taket. Madde och jag bestämde oss för att åka in till Mjölby och hyra en film på Hemma kväll, och så blev det. Systar i jeans 2.

Vi gick en sväng i "gallerian" oxå, jag köpte ett par blommiga cykelbyxor på jc. 39 kronor. jag var fast. Hittade tyvärr ingen kuvertväska igår så jag köpte en svart lite större plånbok, helt okey.


I CAN MAKE LOVE FEEL JUST LIKE HEAVEN


GOTLAND DEL 2










Min nya byxdress!


raukar


haha jag dog.

 


tha visbyy



jag har rätt många fler bilder, men dom är ni inte ett dugg intresserade å se!


KOM TILLBAKA

Jag saknar dig mormor så jävla mycket :(

DAY AND NIGHT

Ska hjälpa mamma lite i trädgården, sen åka och kolla om jag kan hitta en kuvertväska!


VACKER LÅT

http://www.youtube.com/watch?v=kcz3R35gEkg&feature=related


FRÅGA

Till dig som frågade vilken linje och vart! Kul att du frågar förresten, jag har nog aldrig nämnt det i min blogg. Jag ska gå Mode och Sömnad på Ljunkan inne i Linköping.



I DONT KNOW HOW THIS GET STARTED


ME LIKE






SYSKON KÄRLEK

Jag vaknade klockan nio av solens ljusa strålar som lös in i mitt rum. Min första tanken YEAH NU ÅKER VI OCH SOLAR. Blev inte så. Min familj är bjudna till Hallén, min släkt i sommen men jag följer inte med. Ikväll blir det bio. Vi har funderat på att åka och campa ( jag, min syrra å hanna ) Vi vet inte riktigt vart men vi ska ha med 2 till. Sen har hon lovat mig smultronstället.




GOTLAND DEL 1

Kom hem vid runt 11 igår kväll. Vi fick 2 soliga dagar resten regnade, åskade och blåste. fyfan. Men vi hade en bra semester endå, ni får några kort nu och antagligen fler sen. Det tar sån tid att ladda upp det är därför jag delar upp det lite. Några kort har även försvunnit , dom från stranden.

Haha tyckte den här bilden passade bra å välkomnande :D



 






För er som läser kissies blogg antar jag att ni läste att hon oxå var på gotland, undra om det där är hennes limo hm.  Vi såg inte henne men vi såg fula bobby ;)




GOTLAND

hej, bloggar från gotland / campingen. Skulle lägga in massa bilder men internet är så jävla segt så får ta det när jag kommer hem. hade verkligen planerat å blogga varje dag, nu vet jag inte rikrigt hur det blir med det eftersom det är så segt. Ni ska få bilder iaf.

Vi har skit fint väder och det är soft att vara här. Har köpt en klänning, ett halsband och ett par skor. Ska köpa mig en keps om jag hittar den i rätt färg. Har inte så mycket mer å säga men det är fett med killar. En jävel som kvätte ner mig när jag skulle bada med hihi

LITE AV HÖSTENSTRENDER



vad tycker ni, är det något ni skulle bära ?

ALLA VILL TILL TOPPEN & GÖRA KARRIÄR



Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här


I WANT YOUR LOVE

Förra inlägget blev ett utkast jag skulle lagt in igår. förlåt. Men fick väldigt bråttom för syster och hanna skulle ut och åka. följde med.

Vaknade vid 11, ville ha sol. fick sol. en halvtimma.
Buhu. Idag ska det packas för imorgon åker jag till Gotland!


ERIK HASSLE

Det första ni får är dagens låt.
Erik Hassle – Standing Where You Left Me


Det andra ni får är några bilder från går dagen.
åt en jävligt god mjukglass med.








VARFÖR SOVA NÄR MAN KAN VARA VAKEN?

Ett sår har stört mig hela dagen. ett litet riv sår, ingen anning om var jag fick det ifrån. Har nu väntat tills det blivit ljust så ska gå och lägga mig. Måste dock ta bort ALLA kläder jag har på sängen, blö. Sådär känner jag mig just nu, kunde inte hittat en bättre bild. LALALA



-.-


HÄRLIGT VÄDER

Pappa och jag bestämde oss för att åka motorcykel. kollade på molnen och sa: Äsch det där kommer inte hit, vi åker åt andra hållet. Ni kan ju gissa hur det gick. fyfan haha. Tog ett kort efter vi hade åkt 45 minuter och vi var tvungna och ge oss in i det.


BLÖGG

Gårdagen var helt okej, invigde min nya klänning. När vi kom dit var det rätt dött, alla väntade på att något skulle hända. Inget hände, fast träffade rätt mycket folk och hellre varamon än och sitta hemma.
bästa bilden. sorry.


VARAMON

ska kolla om det händer något kul i varamon, vi får väl se. puss

CHILLLLLAAA




The Kooks – Seaside

SUMMER DAYS

har bara värdelösa kort inte änns värt å lägga upp. det vart för mörkt.
vi åkte ut till vinberga typ vid 11 och satte upp tältet sen kom grabbarna å satte upp sitt, sen badade vi. Sen efter madde hade tjatat hål i alla våra huven åkte vi till donken, hämtade mat å åkte tillbaka. Vi la oss typ vid 4 och jag fick sova ynka 2 timmar men vafan.

Vi åkte hem vid 9 imorse, hälsade på sandra som jobbar på väder och madde och jag tog oss ett dopp. fett skönt. Nu ska vi åka till motala och handla och sen till varamon. Mammi vill med också.

Hörs sen!


TÄLTNING PÅ G

Åker och tältar med några grappar.

NY DESIGN

Jag tycker det var tråkigt med bara svart så bytte ut det till vitt. Har den här headern till jag fixat en bättre. Tack så hemskt mycket Emma för du hjälpte mig. Tycker ni det vart bättre?

Emmas blogg: http://haemma.blogg.se/


DET ÅSKAR

som ni såg så åskar det. vet inte hur mycket mer blogga det blir idag men ikväll om det inte åskar ska vi eventuellt tälta, tar bilder då så får ni se imorgon. Om vi inte tältar vet i fan vad vi gör. tjarå


KLÄDER FRÅN H&M TILL NÄSTA SÄSONG



Något som föll er i smaken? Inte mig förutom spetsshortsen. Dom kommer nog komma in i höst.

tog med mobilen så aa. :D

Mamma och jag hade det jätte mysigt. Åkte till och med tuff tuff tåg haha. perfekt väder, perfekt sällskap.












LINKÖPING

Idag är det halv soligt så Mamma och jag åker till Gamla stan i Linköping å kikar.


bild är lånad.


MIN DAG I BILDER


fyfan jag hann verkligen inte fixa mig var tvungen å göra tårtan.




Har varit på Lundby imellan här å solat lite.

Påväg till vadstena för att äta.












uppäten mat dock. haha







ska till donken nu. herå:D

16 ÅR IDAG.

Grattis till mig å allt ihop det där ;)
Blev väckt vid 8. Fick presenter. Åt frukost. Plockat jordgubbar. Ska göra klart tårtan. Ska fika med morfar. Ska äta i Hästholmen. Ska umgås med Yasmine. Där har ni min dag. Enklast så. Ska ta kort.
Här är min favo present.


ÄR MED PÅ FALSKSANNING BLOGG.


http://finest.se/userBlog/?uid=35206&beid=1408208

dålig bild. Första gången jag kommenterar amandas fb inlägg.
lol att det kom med på falsk sanning. men kul.

VAD FÅR ER ATT TRO ATT JAG PLÅGAR MISSEN?

Jag just nu! Är ensam hemma, har stekt kyckling och kollat sex and the city. Sitter för tillfället med kissen i knät och myser. Godiset finns även bredvid mig. Imorgon blir jag hela 16 år.


DANCING ON MY OWN


SARA MONTAZAMI

Basshunter – Saturday - Radio Edit
Basshunters nya låt. Har dissat hans låtar ganska reält men den här låten är riktigt bra!

Tråkigt att det inte är mycket till sol ute men ska åka till varamon endå, mest för att umgås iguess.

Kan tipsa er om en bra blogg. Gillar ni Maria Montazami? Hon är dock seg på att blogga så läser hennes dotter Sara montazami,s blogg samtidigt. Hon är riktigt vacker, klär sig snyggt och det roligaste är att hon skriver på svenska oxå!

http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/


För er som inte vet är sara tjejen i svart.

SPETS SHORTS



Såg dessa shorts i sofis mode och ni måste erkänna att dom är allt söta. Skulle lätt kunna bära dom och Kristin fick till en perfekt outfit. enkel och bra. Många har ju bärt spets på överkroppen ett bra tag nu så kanske är det dags att komma till underkroppen nu? Vad tycker ni om shortsen?

LITE SENT FÖR BEACH 2010.

 KOM I FORM

1. Sov ordentligt, minst 7-8 timmar varje natt, för lite sömn drar ner ämnesomsättningen och du känner dig mer hungrig än normalt.


2. Rensa kroppen med en tredagars juicedetox, snabb och effektiv rivstart för att komma i form.


3. Drick isvatten, det kalla vattnet gör att du bränner mellan 17 till 25 kalorier per glas.


4. Motionera, välj vad som passar dig, jogga, dansa, gå på gym minst 2 gånger i veckan, promenera en halvtimme varje dag.


5 . Byt ut kaffet mot grönt te, det minskar suget efter sötsaker och innehåller massor med antioxidanter.


6. Börja alltid dagen med en hälsosam frukost, fullkornsbröd, grekisk yogurt, frukt och havregrynsgröt innehåller fibrer och näring som håller dig mätt länge.


7. Skrubba bort celluliterna, torrborsta låren och rumpan varje dag innan du hoppar in i duschen och avsluta med en cellulitcreme.


8. 100 situps om dagen, gör det var som helst när som helst, det tar inte många minuter och du kommer få snyggaste magen på stranden.

 


GRILLAT

I typ 3 dagar nu har jag haft ont i armen, ni vet just där man tar sprutan. har ont i det hålet. låter helt sinnes jag vet. men det gör ont i bland typ 5 minuter.

ska snart käka grillat å jag är så jävla hungrig. Imorgon blir det varamon iguess.


@ LINKÖPING

Åker till Linköping med packe å hämtar hans dator.
later.


HEADER

Förändring i bloggen är på g. jag tänker vitt + färg + sommar.

YOU DON'T KNOW

åker en sväng med pappa på motorcykeln.
ipoden är med.


LICK LICK LICK LICK ELLER BARA GAPA?


GÅRDAGENS






3 DAYYs

Italobrothers – Love Is On Fire - Radio Edit

Trevlig kväll igår, träffade packe och philip, käkade i parken och mös. Yasmine sov hos mig därefter. Lämnade mig tidigt imorse för att åka till sitt jobb.

Jag gick upp vid halv 10 och åt frukost med mamma. Vi plattade till håret och borstade tänderna, åkte sedan vidare till Vadstena tills Maddes sommarjobb. (vadstena slott) Pratade lite med henne där gick och kollade sen käkade god mat ute i parken. Mamma och jag kom fram till att vi hade ätit as nyttig mat haha så det är ju bra för min uppblåsta mage haha.. Åkte sedan till vätterviksbadet, det var ingen hit direkt för solen gömde sig bakom molnen.



DAGENS.


THATS HOW WE LIVE

GLÖMDE MINA KÄRA SOLGLASÖGON HOS JENS SÅ HAR KÖPT NYA HIHI


JAG LOVAR JAG KAN FIXA VEM JAG VILL. AAAAALDRIG NÖÖÖÖJD

Blev ingen varamon haha. Men det gör inte så mycket, har solat på altan. Har precis duschat å blåst håret. Ska åka in till Vadstena vid 6 som sagt.

Magnus Uggla – Dansar Aldrig Nykter

4 DAYYs

godmorgon solstrålar.
Idag åker Madde och jag till varamon, i think. Hon sa det i allafall. I kväll är det nostalgi och diggelo i Vadstena så ska dit med familj plus Yasmine. Typ käka i parken, det blir rätt mysigt. Längesen jag träffade yasmine nu<3.

FAVOLÅTEN
Veronica Maggio – Nöjd? - Radio Version



bästa bilden jag hittade. haha fan aså

SOLSOLSOL NU

Åkte till Linköping med morsan idag. Köpte en klänning, ringar, nagelack å brillor. Tvingade även morsan köpa en kjol till mig i present eftersom jag fyller på Söndag :)
Längtar till Gotland mer å mer för varje dag, har nu 3 outfits som jag ska ha där haha. Ska försöka ta mer kort än resan till Skövde, tog ungefär 3 kort HAHA alla när Jens sitter vid datan.

Äre sol i mörra åker jag la till varamon å träffar packe :D


DAGENS
Lena – Satellite

KNEPIGT

Kom hem i fredags, käkade donken å sov.
I Lördags åkte mami, morfar & jag till Heda marken sen käkade hos mormors bror. Senare åkte Familjen plus Hanna in till varamon, gjorde oss lite snygga och käkade god mat. Träffade även horungar på kvällen. Nedå ni är så söta.

Idag eller i Söndags kanske jag ska säga. Åkte mamma och jag till Lundby å solade. Åkte hem käkade, sov lite sen åkte mamma, pappa & jag till Vinberga och badade. Har tittat på Grils just want to have fun & flash dance, käkat glass och godis. jami.

Imorgon ska mamma och jag plocka jordgubbar och hoppas på sol för då blir det sola av. Det har varit fett skönt väder men kan inte riktigt fatta att det är högvärme. LITE varmare vill jag ha.



SWEET SIXXXTEN

en vecka. 7 dagar.
sen är jag 16, men vad gör det för skillnad?


SOMMAR OUTFIT?

Äntligen är jag hemma, efter denna helvetes resa. Mitt tåg blev inställt från hallsberg blev fast där 30 minuter och fick sedan åka buss i en timma och 15 minuter, inget vidare. Om vi räknar bort hem resan har allt varit skit bra, jag och jens har väl inte gjort så jätte mycket men det har vart kul och träffats. Imorgon ska det bli GÖR fint väder har jag hört, sola? ja tack.

In i min fantasi. UNGEFÄR den här outfiten.
På gotland.


WoW?

Heyy, bloggar hemma hos Jens nu. Förlåt men har inte suttit vid datorn så mycket, inte jag iallafall haha. Har typ solat och badat i deras pool idag, sov till 11 medans Jens var hos tandläkarn. Åker hem vid 6 imorgon och är hemma vid ungefär 8. Igår var det inte lika fint väder så Jens visade mig runt här i Skövde, tog hans moppe och åkte till stan och utsikten. Senare ska vi käka kebab, jammi.

RSS 2.0