MODEVISNING

Börjar närma sig modevisningen, ska bli grymt kul! Har bästa sömaren oxå, skit duktig.
Kl 15:00, Lördag på Länsmuséet i Linköping.


ÄNTLIGEN

Nu har jag mina dojjar. Nöjd som fan. svarta. 600 kr. DNA.


AROUND ME

Baby sov hos mig. Så jävla mysigt. Vi åkte till skolan. sjukt seg dag, men jag överlevde. Imorgon blir det mjukisar och inte vems mjukisar som helst utan bebisens, as mysigt. Ska köpa mina efterlängtade skor imorgon, visar bild då. På lördag blir det modevisning med emmelina <3 och på kvällen fest.


FÖRÄNDRAD?

Kollade på massa gamla kort nyss, rätt kul att se hur man förändras.










BLÅTT

Hej sötisar. Jag hann blogga idag. Dagen har varit fruktansvärt seg. Behövde verkligen sömnen jag fick på bussen påväg till Motala.. Väntar på att min majs ska komma och sova med mig.


BRUNT VS RÖTT?

Slutar så sent som 16:15 imorgon & tar då en buss till Motala. Ska nämligen till Tandläkarn. Kommer hem sent, ungefär vid 19:00, kommer nog inte blogga. Har läxor jag måste ta tag i. Men deppa inte för det, det kommer mer inlägg på tisdag!

Tråkigt att jag tappar röd färg hela tiden, trodde det skulle hålla i lite längre. Men har funderat på att färga brunt, känner mig "snyggare" i det. Alltid kul att testa nytt. Vad tycker ni jag passar jag ska ha?


POSSEEE

Haft världens bästa helg med världens bästa människa. Ni kan säkert ana vem det är.
Har haft det hur bra som helst, hoppas ni med har det. Idag har varit seg, fast söndagar är ju alltid det. Viktor och jag har gjort våfflor, duschat & bara degat som vanligt.

Imorgon är det skola igen, nya tag.
snipp snapp snut



LÖRDAG

hej kära bloggläsare. Har varit en sväng i Linköping med Viktor och kollat på skorna jag ska köpa och käkat på donken. Vi kom precis hem efter att ha missat bussen, fast viktor har världens snällaste föräldrar så dom skjussade hem oss. Nu är vi äntligen ensamma och ska beställa pizza och handla godis. Kommer INTE blogga mer ikväll. Men ha det så bra allihopa.


FUCKERS


ÖRHÄNGEN

Slutade halv två. Åkte med pappa hem.
Madde väntade hemma och vi begav oss direkt till Motala.
Hittade dessa för endast 29:90, taget. Köpte även en söt bh.




SOVMORGON

gomorgon på er, har sovmorgon. Kunde knappt sova så gick upp en timma senare än vanligt när jag kunde fått två. Men aja, här är dagens outfit.


KÖPA?

Ni vet klackarna jag köpte? Är det någon som är intresserad att köpa dom? jag insåg att dom var förhöga för mig och jag måste köpa ett par kilklackar som jag kan använda vardags. Dom har aldrig blivit använda. lägg en kommentar.

* skorna finns nu på tradera. http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=119132741


GE MIG SOMMAR

Fick en hockey biljett av idrottsläraren. LHC mot MODO. Emmelina tog en oxå som jag ska ge till Viktor.
Så då blir det att gå på hockey på lördag, inte helt fel. Saknar en viss Viktor just nu.


IBLAND UNDRAR JAG


KLOCKA

Först och främst. Tack för era fina kommentarer, dom värmer otroligt mycket.
Sen så har jag märkt att den röda färgen försvinner skit snabbt, det suger rent ut sagt. Längtar lite efter den bruna. Visst det var skit kul att testa något nytt, men jag känner mig inte lika fräsch i det.

Slutade tidigt idag som ni läste i förra inlägget. Hur skönt som helst. Gick på stan en stund med Ellen och köpte en klocka. Jag wanna beeade min pojkvän lite... Följde med bebisen hem sen. Vi kollade på Knight and Day, har tidigare sett den på bio, REKOMENDERAS!



UNGEFÄR SÅHÄR

Segt i skolan.
Slutar tidigare än 2 resten av veckan och har sovmorgon på fredag. Känns gött.
Ska boka DH snart oxå. Känns gött.
Lite fjortis känns gött




GODNATT

Godkväll. Jag ska strax gå och lägga mig, flippa inte ur. Jag insåg att gå och lägga sig halv 1 var försent. Ska bli skönt att få lite extra timmar sömn inatt. Tänkte slänga upp en söt bild på Viktor från bion.


PROVKJOL

Nu är jag äntligen klar med min provkjol. Den första kjolen vi har sytt så döm mig inte nu. Är ganska nöjd fast det finns vissa saker jag kunde göra bättre, men så är det ju alltid!


HÖST SNYGG

Stickat, stickat & åter stickat.


TRO PÅ DIG SJÄLV

Jag har varit med om många besvikelser. Men jag har lärt mig att hantera dom. Nu är det större besvikelser och det blir jobbigare. Jag trodde att dagis tiden var över. Har pratat mycket med Viktor och har tänkt på det. Jag tror folk får fel uppfattning om mig. Jag har fått höra flera gånger att folk ser mig som dryg i första intrycket. Det är jävligt tråkigt och ännu tråkigare att jag inte får visa själv vem jag är innan folk dömmer. Jag vet, jag dömmer mycket själv. Har fått höra det så mycket på senaste tiden att jag mår illa av det, jag försöker hela tiden. Jag försöker peppa mig, men man tröttnar. Sluta försök tro ni vet vem jag är, för ni anar inte.

När andra inte gör det, så måste ni göra det. Tro på er själva. Våga var du.


SÖNDAG

Dagen har varit skit mysig. Viktor och jag har kollat på 2 filmer, vet inte om vi ska kolla på en till. Har inte så mycket mer att skriva, kanske bloggar senare ikväll. puss



BIO I LINKÖPING IKVÄLL

Hej mina söta bloggläsare. Ikväll ska mina föräldrar ha två gäster här så jag tyckte att Viktor och jag ska hitta på något. Vi ska gå på bio och se Resident Evil 3D: Afterlife, det fanns inte så många för tillfället vi ville se och det vart lite krånligt så vi valde den här. Hoppas den är bra! Sedan åker vi hem till mig och myser. Nästa helg blir vi äntligen ensamma, hur mysigt som helst.


VADSTENA

Det blir inget linköping och modell grej där, det krockade visst med det i skolan. Så idag ska vi åka till Vadstena, vet inte riktigt vad vi ska göra. Gå och titta lite troligtvis, bättre än att vara hemma iaf.


STRUMPOR TILL BOOTS


bild: omgjord av mig och lånad av dollyblond.se

DAGENS

Tänkte lägga upp en dagens oxå. Jag vet att det inte är världens bästa bild men det är ju alltid något?


SKIT BRUN HAND

Usch för vädret. Vad är det här? Vi som hade det så underbart fint ett tag.

Dagen har varit kämpig, vet inte riktigt varför men något är det. Viktor ska dessutom lana ikväll så blir ensam. Men vi ses ju imorgon. Det är någon modell grej på ikano, morsan tyckte jag skulle söka men jag vet inte om jag vågar. Om två veckor ungefär ska jag, emmelina & några i klassen gå modell på ett museum i Linköping. Kläderna har 3orna sytt, spännande.


SKOLA

Sitter här i skolan och har datakunskap. Det är min andra lektion, sen har vi lunch. Slutar 13:15 idag, skit gött. Ska nog gå på stan en stund, har inte riktigt bestämt mig. Förlåt för dåligt bloggade, har bara varit med Viktor. Vi har typ bakat kladdkaka och sovit. Kommer bilder sen. Hörs!

 


HJÄLP MIG

Dom här byxorna hittade jag i en tidning, dom är från H&M. Är det någon av er där ute som har en anning om dom fortfarande säljs?


DAGENS VILL HA

HM. 399:-


TISDAG

Nu har veckan börjat igen och det kommer nog gå snabbt och så är det fredag igen. Lisa berättade för mig att det går en direkt buss tidigare än den jag åker med och då slipper jag komma försent varje dag, kan inte förstå att jag missat det. Pappa har till och med lämnat min cykel i linköping så jag ska hinna, men nu kan jag till och med åka buss till skolan.

Var även på politiska debatten på cloetta center, min skola och några andra. Gud vad folk, tog en bild för att ni skulle förstå. Det var några politiker som kom dit och debatterade för sitt parti. Det låter skit trist men det var jätte intressant och kul.






SLÄPP DET


RÖDLUVAN





det ser inte så jätte rött ut, men jag tycker det ser rödare ut i verkligheten. Dagens outfit fick ni oxå. Min nya tröja som är köpt på BIKBOK.

MYSPYS

Hämtade upp viktor efter jag hade vart på liseberg. Sen sov han hos mig. Vi har mest degat omkring, duschat å skrattat som vanligt! å så fick jag mina naglar målade. haha viktor du är bäst

haha ta kort på mig å lägg upp att jag är smart





RÖDHÅRIG

Jag vågade. jag chansade. vi får själva avgöra. Jag är rödhårig.
lovar bild imorgon.

Liseberg var toppen. Tog bilder från facebook som Ellen tagit.
boomboombang.blogg.se



RÖTT

Jag tror jag gör något galet just nu. Om jag säger röd + färg.

PÄLSKRAGE + SKINNJACKA?

Nu måste jag verkligen sova men eftersom jag inte kommer blogga någonting imorgon vill jag hinna lägga in det här. Hann precis klart, är rätt nöjd. Jag sattsar på trenden, jag är inte feg för att testa. Vad tycker ni ?


ursäkta VÄLDIGT suddig bild.


RINGEN

Tog en bättre bild för att visa ringen jag köpte från Glitter.


SNYGG ELLER VAD

Godkväll. Jag ska strax lägga mig i sängen och sova. Men tänkte ge er ett inlägg innan det. Kommer gå upp väldigt tidigt för imorgon ska jag åka till Liseberg som ni vet. Ska ta några kort allt. Ska även försöka få dit en pälskrage på min skinnjacka, får se hur det går.
Bilder från idag.


BÖRJADE FÖR LÄNGESEN

Veronica Maggio – V för Vendetta


SKORNA HAR KOMMIT



Finns väl inte så mycket att säga. Blir 14 cm längre. värt.


TORSDAG

Ska snart dra till skolan så det blir ett kort inlägg. Igår åkte morsan och jag på föräldrarmöte, astråkigt. Sen åkte vi till on off och köpte en tv till deras sovrum, sen kom Viktor en timma å myste. Idag ska vi leka igen och kanske åka till Motala och besöka blondinbella.


SOMMAR



Hittade en bild från somras, jag saknar sommaren så jävla mycket. Fråga bara Viktor, tjatar om att åka utomlands varje dag..


EMMELINA FOTOGRAF

Det har blivit ändring. nu åker alla fyra brudar till liseberg. det ska bli så jävla roligt.


VECKAN

Onsdag är det föräldrarmöte.
Torsdag läxor
Fredag ingen viktor idag. käka kräftor  
Visste ni att vi har träffats eller lekt varenda dag vi varit tillsammans.
Lördag Liseberg med sötisar
Söndag Mys med Viktor


VECKAN

Onsdag är det föräldrarmöte.
Torsdag läxor
Fredag ingen viktor idag. käka kräftor  
Visste ni att vi har träffats eller lekt varenda dag vi varit tillsammans.
Lördag Liseberg med sötisar
Söndag Mys med Viktor


A BOY LOVES A GIRL


så här ska det förbli


ÄLSKLING

Inte så jätte ofta jag gör morgon inlägg direkt. Jag skulle bara säga att snart drar jag till skolan, hoppas verkligen 07:28 tåget går, har hört ryckten att det ska vara inställt? Dagen kommer vara sjukt seg för vi har matte, engelska, svenska & sån skit. Viktor kommer göra min dag som vanligt när han hänkar mig hem. <3


VAD TYCKER NI?

För er som hört Paows och Hugos låt. Vad tycker ni? Var den värd att vänta på?

Tycker faktist att låten var helt okey, blev förvånad att Paulina sjöng så bra som hon gjorde för har alltid tyckt att hon har så hemskt röst. Mycket bättre än kissies låt, tyckte dock att videon var lite B.


IT HURTS

 
saknar dig mormor


<3

På lördag kanske åker jag och dom här galningarna till Liseberg!


SERIÖS

Känns som en väldigt stressig dag idag. Var sjukt trött imorse, mamma och jag tog bilen och jag tänkte ta tåget. Det var inställt så fick ta 07:48, kom försent men inte så farligt. Fick dessutom pussas i 25 minuter på tåget med bäbis. så jag klagar inte.

 Dagen har varit väldigt lång, slutade vid 4. Har mazzaahh läxor att göra också. suck. Trodde jag valde rätt linje, men ae. Ni får en dagens oxå, minen bjur jag på.


UTELIGGARE

Egentligen är jag fattig som en uteliggare. Jag kunde inte låta bli att lägga bud. Dom säljs nämligen inte längre i svart på nelly. Jag vann dom. 200 kronor fattigare, sicket fynd.


BÖRJAR MED GI IMORGON.

Nu börjas det med vikten. Är ni också sånna som tänker på eran vikt ofta? Då är ni verkligen inte ensamma. I början av sommarn hade jag gått ner lite i vikt och det var faktist flera som hade lagt märke till det. Nu tycker jag att donken och allt godis har börjat visa sig. I början av sommaren var jag nöjd med min kropp och jag vill ha det så igen. Jag ska inte banta, jag ska äta nyttigt och är även med i effektiva gruppen på idrotten. Hur länge tror ni jag pallar? ;)


SKOLAN

Som jag sa håller vi på att sy kjolar i skolan, det är faktist svårare att hänga med och förstå än vad man tror. Vi har en lektion i veckan som vi designar kläder och målar dom på "modeller" eller vad man ska kalla det. Det här är min första, ni får tycka vad ni vill.



målade en till.



reslutatet.


1 MÅNAD IDAG

Finaste viktor



Måste ju berätta för er, att Viktor och jag har en månad idag. Vi har haft en asmysigt månadsdag, lagade kycklig och klyft potatis, käkade chokladpudding och gjort annat bus. Nu tänkte ni, schyst att ta den där bilden, men hallå viktor du valde ju att göra den minen själv haha.as söt. älskar dig bubben

HÖST

Vill verkligen göra något med mitt hår, jag vet inte hur jag ska göra men nu känns det bara misslyckat. Var ju ungefär 3 veckor sen jag klippte mig. Väntar på att det växer ut mer, men ska nog tunna ur det lite hemma faktist. Någon som har någon ide man kan göra för att förändra lite? Ska färga till en brun färg så jag får bort min utväxt och alla blandade ljusa slingor. Lite höstfräsch.

Tittade på en höstjacka från MONKI. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa den, det kändes som den gav lika mycket värme som min lilla skinnjacka. Om någon av er är intresserade av den så vet ni iallafall vart den finns. Den får en hiss iallafall för tycker den är riktigt snygg, gärna i grön oxå!

Skit dålig bild, ursäka men ni ser på ett ungefär.



HELG

Hej på er söta bloggläsare, bloggar från mobilen så det blir ingen bild. Helgen blev inte riktig som Viktor och jag Hade tänkt oss. I fredags åkte hem till mig efter skolan. Han slutade 2 timmar senare än mig så jag gick på stan en stund, fick med mig bh, trosor, strumpbyxor, en scarf till morsan och en as fräck ring som är för två fingrar. Föreställer en fågel. Jag skrev fel i bloggen förut för festen var i lördags i stället. Så i fredags myste vi mest men däckad rätt tidigt. I lördags käkad vi pizza som vanligt haha, fick skjuss till Linköping av Viktors polare Simon. Festen var väl sådär, kände inte en käft och drack inget heller. Så Viktor och jag myste mest. Tog en buss till Linköping som aldrig ville komma och hann precis med tåget sen hämtade Madde oss i Mjölby vid 12. Tog en nattmacka, kollade på tv och sen drog till sängen. Mina päron skulle åkt iväg över helgen så vi skulle blivit ensamma men pappa är sjuk så bara mamma åkte, därför blev det inte riktigt som vi tänkt oss..

DATAKUNSKAP

Har datakunskap, inte så där jätteroligt. Allt var så överdrivet lätt, så tänkte blogga lite medans jag väntar på att andra ska bli klara. Så är det iskallt här inne, jag fattar inte varför det är så jävla kallt här i skolan. Börjar bli trött på det faktist, i går tex. Var vi i bibliteket för att engelska salen var för kall.

ZARA 799:-


I VINTER ?


only getting worse

Det är nånting. det känns inte bra, inte bra.

Camela Leierth – Too High


IKANO

Jobbiga lektioner, men vi klarade oss igenom dom. När skolan var slut gick jag till Viktors skola och vi tog bussen till Ikano. Träffade morsan, madde & jimmy där. Viktor hittade äntligen ett par skor haha. Jag köpte inget, ska ändå till stan imorgon medans jag väntar på att Viktor ska sluta.


HAHA. Men bilden är faktist snart 2 år gammal.

ONSDAG

Skoldagen var kort och ganska tråkig. Lite roligare efter. Sen träffade jag Viktor och vi åkte hem till han. Mysigt som vanligt. Har pluggat lite nu och måste hoppa in i duschen. Imorgon åker jag,morsan & viktor till ikano, ska kolla efter några fina underkläder. Och i helgen är jag ensam med viktor. Fest på fredag med förresten.
Hinner inte blogga, förlåt mina fina läsare.


RSS 2.0